Close
FALUN GONG: LA TORTURA I LA BARBÀRIE DEL GOVERN XINÉS

FALUN GONG: LA TORTURA I LA BARBÀRIE DEL GOVERN XINÉS

Falun Dafa (o Falung Gong) es una antiga pràctica de tradició xinesa composta d’exercicis i meditació, que va introduir Li Hongzhi al 1992, i que practiquen més de 100 milions de persones al voltant del planeta. Es basa en els principis universals de la Veritat, Benevolència i Tolerància, i el seu creador ja ha rebut milers de premis, mencions d’honor i dues vegades candidat al premi Nobel de la Pau.

Al 1999, i degut al ràpid creixement d’adhesions a aquesta pràctica, el govern "comunista" (si, ho pose entre cometes per que aquesta gent té de comunista el mateix que jo de cura) xinès, va començar una persecució contra tots els seus practicants, ja que el seu nombre multiplicava al del nombre d’adhesions al partit comunista xinès.

Des d’aquesta data, les xifres són una barbàrie que no surt a les notícies, està ignorada (mentre hi haja fotos que ensenyar, revistes que segrestar, i gran hermanos que emetre…) per els mitjans de comunicació.

  • Més de 100.000 practicants han segut detinguts i segrestats il.legalment
  • Més de 100.000 han segut enviats a camps de treball forçat il.legalment
  • Més de 6.000 han segut empresonats il.legalment
  • Milers han segut enviats a hospitals mentals
  • Milions de practicants han segut expulsats de la feina o l’escola
  • Més de 44.000 casos de persecució.
  • 20.000 morts segons la ONG Global Mission

Però no tan sols això, ja que els estudis més recents adverteixen d’una barbàrie inhumana, com és la substracció sistemàtica d’òrgans als practicants del Falun Dafa mentre estan vius. Una aberració del govern xinès que les associacions com Amnistia Internacional estan intentant resoldre, mentre els polítics del món giren la cara i no les cau de vergonya.

Firma la petició Online, Firma contra la barbàrie

2 thoughts on “FALUN GONG: LA TORTURA I LA BARBÀRIE DEL GOVERN XINÉS

  1. Completament d’acord amb l’escrit, però pensa que el tracte a Falung Gong és pura doctrina comunista. No cal posar-ho entre cometes.

    De fet es queden curts davant d’actes fets per comunistes més purs com ara el Gran Salt Endavant de Mao, el Holodomor d’Stalin o les execucions per percentatges de Lenin. I es troben a nivell de la liquidació dels habitants de les ciutats per Pol Pot, o bé la persecució dels indis Miskito a la Nicaragua sandinista, o les matances a Afganistan o la desolació d’Angola, la fam provocada d’Etiòpia etc. etc. Tria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =