Close

Sobre el Blog

L’any 2006 començava a escriure el meu blog personal als Blocs de MésVilaweb. He anat recopilant tots els blogs i ara estan al meu lloc web personal, www.jordijuan.com.

La importància de les paraules

La meua iaia Nati no sabia escriure ni llegir, i em va fer estimar les lletres. Cada vegada que escrivia o llegia de la seua part, més estimava les paraules. Cada passeig amb ella pel poble, de ben menut, es convertia en un joc per a llegir cada cartell. Des d’aleshores que no deixe escapar cap ni un.

La meua iaia Encarna sempre estava llegint “revistes” a la caseta de camp i jo sempre rebuscava entre les pàgines històries i anècdotes curioses. Aquelles vesprades d’estiu envoltat dels meus cosins-amics, que em van fer estimar també la meua terra, Diània.

La vida són històries, paraules. La vida és un conte. Cada dia un full en blanc per escriure. Amb quina història l’emplenaràs hui?