Close
EL DISC DE LA SETMANA: PAPA ROACH

EL DISC DE LA SETMANA: PAPA ROACH

Ja que els companys de Zona Heavy Metal han desaparegut del mapa (problemes amb SGAE?), i que m’encanta descobrir música de qualitat, avui dilluns comence amb aquesta secció que espere que li resulte entretinguda a algú. Posaré els discos que més m’han impactat els darrers mesos, així com el enllaç per a descarregar-lo de la mula o amb descàrrega directa.

Començarem per Papa Roach, i el seu últim disc "The Paramour Sessions", que en setembre farà un any que va sortir al mercat.

Lluny d’aquell tema del any 2000, "Last Resort", en plena explosió Nu Metal, Papa Roach han pres el camí del Rock dur, amb una marca personal registrada. El disc comença amb el tema "To Be Loved", l’únic que encara té alguna empremta d’aquell "Infest". Tots els demés temes giren en torn al rock dur i melòdic. En alguns temes ens obrin el seu cor i ens mostren totes les ferides, com amb "Roses on my Grave", dedicada a l’avi del cantant, acompanyada de manera orquestral i molt emotiva.

El disc conté temes meravellosos per a qualsevol amant del rock: "No more secrets", "I devise my own demise", "Alive"… Pura injecció d’adrenalina, interpretada de manera magistral per Jacoby Shaddix i la seva banda. Guitarres poderoses, veus desgarradores, i una constant pujada i baixada d’intensitat, combinant ritmes trepidants amb acords més dolços. Moltíssimes textures i canvis fan d’aquest disc una veritable joia.

El seu segon single, "Forever", ha esdevingut un gran èxit, i a la gran casa del vídeo, Youtube, s’ha realitzat un concurs únic: realitzar el teu propi vídeo d’aquesta cançó.

Més que recomanable, es imprescindible per comprendre la nova generació del rock. Un 10.

Per a descarregar-lo amb la mula, clica ací. I amb descàrrega directa ací.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + ten =