Close
AZNAR A JUDICI

AZNAR A JUDICI

Ja sabreu que s’està duent a terme una campanya per a dur a Ànsar a judici, no? La guerra d’Irak la van fer possible entre els tres imbècils de "Las Azores", i ara es hora de jutjar-los per totes les morts d’innocents, als que ells anomenen "daños colaterales".

Noam Chomsky, Anguita i J.Kalvellido ja s’han unit a aquesta plataforma, i quan més gent s’apunte, més soroll farem.

Llevem-li el somriure de gilipolles de una vegada per totes a aquesta escòria de gent. Ells son els terroristes, els qui es venen al capital a qualsevol preu. Els qui organitzen guerres per a que continue el gran negoci del segle: les armes. I mentrestant tu que fas? Idiotitzar-te amb les seves manipulacions i les seves mentires? Que no ens facen callar.

No els veieu? Es riuen de tots els qui els recolzen, i la gent calla i traga. Entre tots podem fer que tots els aplaudiments que li fan a Aznar en el segon video, es callen per a sempre. Ho farem per totes les persones inocents mortes per culpa d’aquestos TERRORISTES, als qui els fillsdeputes del partit popular recolzen. Fem-los callar.

PER A UNIR-TE, CLICA ACÍ.

2 thoughts on “AZNAR A JUDICI

  1. En primer lloc m’agradaria donar-te l’enhorabona per tindre sempre actualitzada la teua pàgina. També m’agradaria dir-te que no es necesari que els digues fill de putes al del pp. No tots son putes ni fills d’elles. Altra cosa, amb el teu article sembla que a Irak no han hagut morts i barbaries per culpa de Sadam i aixo no es veritat. Llig un poquet i despres parles. No defenc que aniguerem a la guerra d’Irak, crec que va ser una decisió totalment erronea pero tampoc vullgues fer vorer a la gent el que no es. Que pasa ara amb Afganistan? Si misio humanitaria dictada per la Onu. I que? No esta morint gent inocent? Ahi no fem res. Ens pareix perfecte. Es el mateix si es que realment ens preocupem per les vides de persones inocents.

    Gracies. Trizzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + two =