Close
A GADDAFI, LI LA XUCLEN

A GADDAFI, LI LA XUCLEN

Així funciona la seua democràcia. Si fa unes setmanes, aquest rei que va entrar al poder de la ma d’un dictador, callava a un president elegit democràticament (o el primer dictador que perd referèndums, com tu vulgues) a aquest (Muammar el Gaddafi) li la xuclen la totalitat dels nostres dirigents. Des del rei fins al Sapatero… i la oposició (el partit impopular) també. Tots a xuclar-li-la! que aquest també te petroli, i si que es deixa! Vergonyós. I ningú ha dit res, ningú ha alçat la veu, i molt poca gent ha fet alguna cosa.

Segons Amnistia Internacional, aquest "senyor" té un currículum impressionant:

  • Estrictes controls i censura tant als mitjans nacionals com als estrangers.
  • L’estat és propietari dels principals diaris i de totes les emissores i cadenes del país. (no oblidem que a Veneçuela passa pràcticament lo contrari, on els mitjans de comunicació son quasi tots antichàvez)
  • S’accedeix a Internet a través d’un servidor controlat per el govern.
  • Fathi el-Jahmi, un periodista que va exigir reformes polítiques a mitjans internacionals, està detingut en règim de incomunicació sense contacte amb el món exterior i en un estat de salut delicat.
  • Al país està prohibit la formació de partits i associacions al marge del sistema polític existent ( en Veneçuela l’oposició és molt forta, i la formen partits i associacions)
  • Aquest senyor no ha recolzat cap de les successives resolucions de la Comissió de Drets Humans de la ONU, que demanen l’abolició de la pena de mort.
  • Es segueixen realitzant judicis que incompleixen la normativa internacional sobre els judicis justos.

A pesar de tot, aquest home va fer coses bones al seu país, però en l’actualitat, és un altre capitalista que es mou a base de dólars, que no respecta la llibertat d’expressió, ni els drets humans, i va amb prepotència demostrant tot el seu poder allà on va.

Conclusió: El rei, el president, l’oposició (PP) i els mitjans de comunicació li la xuclen a qui volen i quan els convé. Ja siga un dictador, o un assassí, mantenen informats al poble conforme els interessa. Si un els cau mal (Chàvez) li farem propaganda negativa constantment, sols traurem notícies dolentes i intentarem burlar-nos d’ell el màxim possible. Si els cau bé, entraran un darrere d’altre, s’agenollaran i li la xuclaran, que l’home té petroli i ens pot ajudar. Vergonyós. Molt vergonyós. En aquest enllaç ho expliquen molt bé.

La democràcia funciona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 5 =