Close
EL DISC DE LA SETMANA: SU TA GAR, JAINKO HILEN UHARTEAN (L'illa dels déus morts)

EL DISC DE LA SETMANA: SU TA GAR, JAINKO HILEN UHARTEAN (L'illa dels déus morts)

Una de les bandes més importants del metal a Euskal Herria, Su Ta Gar ( Foc i Flama), han realitzat aquest espectacular disc, ple de “riffs”, doble bombo i algun moment de relax en els temes “Norabide Bakarreko Maitasuna” i al punt i final del disc “Bere Hitzen Faltan” (Trobe a faltar les teues paraules). Les altres cançons són una explosió de guitarres esmolades i un crit de guerra contra l’imperialisme ianqui i la presó de Guantànamo, com reflexa el nom del disc.

La inicial “Uniformeen Pasarelak” entra amb un riff tronador. Metall sense concessions, al igual que amb “Ametsa Ote”. Després continua amb el tema que ha segut senzill, “Itxaropen Hitza”, per a mi un dels millors del àlbum, on demostren tot el que saben fer. El baix té una importància especial a aquest disc, gran treball per part de Asier Osoro, que ens bombardeja notes des de les quatre cordes.

Els quatre d’Eibar no deixen descans, “Etsairik Ausartena” continua amb el doble bombo i uns solos de guitarra perfectament executats.Energia i ràbia són els sentiments que desprén aquesta cançó. Probablement el millor tema de l’àlbum. “Hesian” ens porta als metalers més clàssics, amb eixos acords tan Judas Priest. “Norabide Bakarreko Maitasuna” per fi ens porta un moment de relax, amb el mig temps, per a tornar una altra vegada al rock més dur amb “Estralurtarra”, “Jainko Hilen Uhartean”, amb eixe riff magnífic, fins arribar a la balada que tanca el disc, una cançó preciosa amb guitarres acústiques i una bateria a mig temps

Però el millor és escoltar-lo! Podeu baixar-lo ací (password:www.vagos.es) Si vos agrada, compreu-lo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 5 =