Close
ZONA 15: CONTINUA L'AMENAÇA

ZONA 15: CONTINUA L'AMENAÇA

La recent notícia de la declaració de Paisatges Protegits a les serres del Maigmó i Castalla (que com veuríeu, de bona notícia res, ja que han deixat fora d’aquesta zona els 1.200 habitatges que volen construir) ens ha portat noves notícies sobre la Zona 15… (continua)
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=t9p5VtnwAk0]

Les Al.legacions arriben al Papa, de Xavi Castillo

 
Així és, aquestes declaracions de paisatge protegit no descarten per complet l’instal.lació d’aerogeneradors a les nostres serres.
Es més, recentment la conselleria de territori ha fet públic un pla d’instal.lació de parcs eòlics que finalitza al 2010, i en el que s’inclou la serra de Castalla ha pesar de la declaració de paisatge protegit!
Ja veieu com estan les coses: Declaren dues serres com a paisatge protegit i estan més desprotegides que mai! Tampoc s’han inclòs les serres de la zona nord que pertanyen a Biar,Onil i Banyeres. Aquesta gent que fa? De veritat treballen? Aquesta gent l’únic que fa es omplir-se la butxaca.Que es posen les molinets a la porta de s’ha casa!! Alguns del PP encara es preguntaran per que no defenem l’energia renovable ni el transvasament de l’Ebre: quan “es pitjor el remei que la malaltia ” no hi ha altre camí. Nosaltres defenem la nostra terra, no interessos capitalistes ni partidistes.
Xe!! però es que jo flipe. Presentant al.legacions, amb suficients motius per a parar coses com aquestes… però si es que es veu a simple vista! No veieu que en un espai natural no es poden posar polígons industrials! Aneu a les serres pelades a posar-los, i a llocs on no destrosseu l’últim reducte verd del sud del País Valencià!! Caradures!
Quina gentola tenim portant el País Valencià, segur que com continuem així ens tocarà anar acostumant-nos a les tempestes d’arena. Això si, camps de golf sempre hi haurà lloc per a fer-ne, i el transvasament de l’Ebre que el facen, que tenim moltes piscines que omplir i molts camps de golf que regar!
Pa pegar-se un bac!
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *