Close
DIA DE LA DONA TREBALLADORA

DIA DE LA DONA TREBALLADORA

Avui es cel.lebra el dia de la dona treballadora, i aquesta frase de Maria-Mercè Marçal m’ha aplegat al cor. Endavant amb les dones combatives, que són les que més difícil ho tenen, i a veure si soterrem  entre tots el masclisme que regna encara a tots els llocs. Entre tots podrem acabar amb aquesta forma de feixisme durant tants anys ignorada per la societat.

La Llei Orgànica de mesures de protecció integral contra la Violència de Gènere no funciona com es degut.Moltes dones es troben amb obstacles, en la majoria de casos degut a problemes entre la policia i guàrdia civil, i també per una falta total de desinformació i desatenció per part del govern. Les dones necessiten una llei que de veritat atenga els seus problemes, ja que la que tenim actualment no funciona. Però clar, els dos grans partits majoritaris espanyols es comporten contínuament com a xiquets, i ningú es fa càrrec d’aquests problemes. Es dediquen a parlar sobre De Juana i a tirar-se la culpa uns als altres, mentre que problemes tan importants queden desatesos.

L’any passat 70 dones no pogueren abraçar als seus fill o als seus pares mai més, i en part la culpa la tenen els nostres dirigents, que es limiten a pedrer el temps i a ocultar-nos els problemes de veritat. Aquesta gent es la que volem que ens represente? Entre tots tenim que fer alguna cosa per a que aquests partits majoritaris deixen pas a altra gent que de veritat solucione problemes que l’importen a la gent.

1 thought on “DIA DE LA DONA TREBALLADORA

  1. Pareix que hem de ser moltes dient les coses clares per a que es pugui acceptar la nostra sana auto determinació, la nostra unió i, senzillament, la igualtat de drets i recer. El que és obvi per al País de tots no és tan obvi per al "País de les dones" 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − seventeen =