Close
TANTS RECORDS

TANTS RECORDS

Encara recorde quan veia la televisió. Quants anys malgastats! De menut els dibuixos, aquella societat que deixava als menuts davant de la televisió i adéu. Jo vaig viure aquella generació. La generació de la televisió a tot hora i dels anuncis de famosa (pot ser millor que la d’avui, la generació playstation).

Després va vindre la generació productiva. Quan vaig descobrir TV3… Una televisió que parlen el meu idioma a tot hora! I damunt programes de qualitat! Pelis en català! Va ser descobrir un nou món. Un món on el meu idioma i la meva cultura predominaven (quantes vegades veuria el concert d’Al Tall a TV3 !!) La sèrie La zona morta, La Cosa Nostra, clips musicals en català… En fi, l’única televisió que no feien reality shows, operacions triomfs, diaris de patrícia i etc.

I ara ens la volen llevar? Això s’en diu censura o por? Jo crec que el que tenen es por de que la gent se n’adone de les mentides que diuen diàriament, i per això lleven totes les opcions distintes, totes les veus que poden perjudicar-los… La gent no ho veu? La gent està prou manipulada per les seves televisions, així que igual dona si lleven l’única que fan alguna cosa de trellat, a algú li importarà? Pot ser si, però a la majoria igual se’ls donarà… Mentre facen OT i el Ferran Alfons guanye ells ja estan contents.

Hem aplegat a un punt en el que la societat viu el somni dels altres, i que ja no intenta fer realitat el seu. Una societat tant manipulada que la gent poques vegades lluita per alguna cosa. Una societat que viu el somni a través d’una pantalla que l’únic que fa es xuclar-los la ment.

Tants records…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 6 =