Close
CORIA ES ESCÒRIA

CORIA ES ESCÒRIA


S’està realitzant una campanya per aturar la festa de bous que es realitza a Coria (Extremadura), i en la que es requereixen 50.000 firmes abans del 29 de juny. Des d’ací mostre el meu total recolzament cap aquesta festa en la que torturen als bous d’una forma inimaginable…


La festa consisteix bàsicament en soltar un bou per els carrers d’aquesta localitat, i amb unes sarbatanes jugar a tirar-li dards al bou… Si li encertes als ous o als ulls els punts augmenten. Quan per fi el bou cau a terra, encara hi ha un grup de veïns que pot anar amb navaixes i tallar-li els testicles.

Segons conta la llegenda, abans es feia amb un jove de la localitat (com ho sentiu) que es defenia amb ganivets, i que normalment acabava mort. Fins que li va tocar a una veïna rica del poble i va canviar la seva vida per la d’un bou. Des d’aquest dia aquesta festa es realitza cada any del 23 al 29 de juny. Llàstima que no es seguira la tradició inicial, i deixaren que la violència es realitzara sobre ells, però clar, fer entrar en raó a persones amb la ment malalta es complicat. Quina diferència hi ha entre ells i els terroristes? Els veig als dos prou fotuts de la perola. Veig més raonable que mate un terrorista per defendre alguna cosa (per patètica que puga parèixer) que aquesta gent: Matar per diversió. Pitjor que els terroristes.

PROU DE TORTURES, tenim que acabar amb les tradicions medievals que assassinen a éssers vius. Ja saps, si veus algú torturant animals, fica-li una patada als ous, ara està molt de moda.

Pots unir-te a la campanya ací.
http://www.antitauromaquia.org
http://www.faace.co.uk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *