Close
S'ADMETEN PROPOSTES CONTRA ELS CENSURADORS

S'ADMETEN PROPOSTES CONTRA ELS CENSURADORS

Que podem fer davant d’aquesta onada censuradora (ni en temps de Franco…) per part del Partit Popular? (són Rajollistes, Campistes, Zaplanistes o Gilipollistes -de San Gil- ???? algú ho sap?) .

Bé, doncs s’admeten propostes. Les propostes poden ser qualsevol cosa que imagineu per a que no es queden tranquilets al seu sofà de 3.000 euros mentre veuen els seus sous pujar i mentre pugen les hipoteques dels treballadors.

Ja n’hi ha Prou!!

PD: Són coses meues, o a Castalla es violen els Drets Humans, La Constitució Española, i la Democràciaen general???

Dret Humà nº 19: LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ
Article nº 20 de la Constitució Española: LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ
La Democràcia:
Son democràcies on existeixen tota una sèrie de drets civils (llibertat d’expressió, habeas corpus…), polítics (sufragi universal) i socials (educació pública), subsidis condicionals…) que defineixen la condició de ciutadà i per tant membre de ple dret de la comunitat política.

6 thoughts on “S'ADMETEN PROPOSTES CONTRA ELS CENSURADORS

  1. no sé exactament quin suport teniu a la banda, però sé que alguns de vosaltres toqueu en ella.

    la meua proposta es un boicot, que feu campanya, i que el dia de la probessó de la baixà de la mare de deu, que l’ajuntament baixe soles. Això fastidiarà alguns festers i possiblement algunes beates, però que voleu que vos diga…jo no sóc festera, però sóc músic també, i crec que el que no podeu tolerar que vos la peguen d’eixa manera. Per a tocar de baes pa que paneta es lloixca si no? pero per a escoltar veritats no…

    DONCS BOICOT A L’AJUNTAMENT! FEM CAMPANYA! BUSQUEU EL SUPORT DE LA VOSTRA BANDA! I DEIXEU L’AJUNTAMENT EN L’ESTACÀ!

  2.       Ho possen a “huevo” els molt imbecils… ara mes que mai, la unió ha de estar per damunt d tot, i quina millor forma de combatre el feixisme que emb la música??? monteu un concert.. dema en les trobades, siga on siga, hi ha que montarlo i donar la cara entre tots.. la joventut!!! no han de fotrens mes, hem de oegar-li en tots els morros de la millor forma que sabem i per supost amb moltissima mes clase que la que ells tenen.
           ALCALDIA, SOU UNS CABRONS… ES EL MILLOR ADJETIU QUE VOS DESCRIU!!
     QUE LA LLUITA CONTINUE I CADA DIA AMB MES FORÇA OSTIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 4 =