Close
PP? NO,GRÀCIES.

PP? NO,GRÀCIES.

Prou de mentires. Contra el feixisme del Partit Popular, avui dia 11 de Març que demanen perdó a les víctimes del 11-M i que ens deixen tranquils amb les seves teories conspiratòries que l’únic que fan es crear dolor i indignació a les víctimes.

Prou de mentires sobre De Juana. "No hay agujeros negros en la investigación porque la policía ha tirado como un castillo de naipes la teoría de la conspiración"  "ahora los defensores de la conspiración buscan otros "enemigos" como es el caso de la policía y su papel en la investigación o el etarra José Ignacio de Juana Chaos", deia Pilar Manjón, i es preguntava a quan venen el kilo de llàgrimes els mitjans de comunicació del partit popular per els ingressos que els han aportat les mentires sobre l’11 M.

Aquesta gent no té vergonya ni l’ha conegut mai. Es limiten a crear crispació política per a poder guanyar en maig, però la gent ja comença a no creure les seues manipulacions. Això si, els que sempre els han recolzat estaven ahir a Madrid, amb la consciència tranquil.la, bandera espanyola en mà, i amb el cap buit i ben llavaet. En que pensaran els que voten a aquesta gent? Les manipulacions sobre l’11M i les manipulacions sobre De Juana: L’estratègia del pp per guanyar en maig.

2 thoughts on “PP? NO,GRÀCIES.

  1. PP no, i PSOE tampoc. No a les dues Espanyes. Si Zapatero no hagués estat tan fals, tan inútil, tan enganyós, tan farsant, ara no estaria com està. Doncs que s’espavili. Però nosaltres no li hem de treure les castanyes del foc. Total, ha fet el mateix que hauria fet Rajoy al poder. Retallar l’Estatut, no tornar els papers de Salamanca, no fer la llei de la memòria històrica, mantenir les matrícules de l’Aznar, fer una política econòmica de dretes. A pastar fang els socialistes. Són iguals que el PP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *