Close
AZNAR CRIMINAL DE GUERRA

AZNAR CRIMINAL DE GUERRA

El PCE ha anunciat (ja era hora) que impulsarà, juntament amb altres associacions, que l‘Ànsar siga jutjat com a criminal de guerra, i recolzaran les accions internacionals que es duguen a terme per a condemnar al Trio de las Azores.

Els motius: Centenars de milers d’innocents morts a l’Irak per furtar-los el petroli, un país destrossat on difícilment es pot viure. No estaven millor abans amb Hussein? Les úniques armes de destrucció massiva que hi ha son les que han dut ells. Per a quan una manifestació per a que fiquen a aquests assassins a la presó? Espere que dins d’uns anys, l’Associació de Víctimes del Terrorisme d’Irak vinga a endur-se a l’Ànsar. Que pague per tot el mal que ha fet.

I l’Ànsar aquí a Madrid manifestant-se a favor de la mort de De Juana. No has promogut prou l’assassinat de milers d’infants morts a l’Irak? Quantes vides tindràs que ajudar a que desapareguen? Al costat d’aquesta gent anaven els manifestants del dissabte… quin lamentable espectacle.

Vivim dies en que el nazionalisme espanyol d’ultra dreta està sorgint amb més força que mai. Manifestacions vergonyoses, manipulacions de l’11-M, atac als immigrants, augment de atacs feixistes…Vigilem-nos les esquenes que es per on solen atacar! I ni un pas enrere!

1 thought on “AZNAR CRIMINAL DE GUERRA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 14 =