Close
PP LOVES ETA

PP LOVES ETA

Ara que estem per Sant Valentí, que millor que parlar de la millor parella de tot l’estat? El Partit Popular no pot viure sense l’organització terrorista i aquesta no pot existir si no estan els franquistes. Qui anava dir-vo?

Ara amb tot el rebombori de De Juana estan tapant la notícia important: La relacionada amb l’Ànsar i Guantànamo.

Que feia la policia espanyola en un camp de concentració del segle XXI?Molt nerviosos estaven avui a la televisió els populars. I Molt nerviós estava el ex president Ànsar, ja que ha suspès la conferència que tenia a Georgetown. No s’havia suspès res a Georgetown des de feia 5 anys.

Els que parlen constantment de l’estat de dret son els que s’el passen per allí on no vull dir (serà que es pensen que es l’estat de Dretes). Que feien policies espanyols en la base de Guantànamo? I les armes de destrucció massiva de les que tant parlaven?Ningú les recorda?

Els governs europeus sabien perfectament que s’estava utilitzant Europa per a fer escala a Guantànamo. 1355 vols. El camp de concentració del segle XXI està ben vist per la gent de dretes, ja que el partit popular europeu, i els d’ací han votat en contra avui al parlament europeu per a que la gent no s’en sàpiga de res.

Quina vergonya.11 països involucrats… Es condemnarà a la gent responsable d’açò? No,clar. Hi ha assassins dolents i altes que estan ben vistos per la majoria de la gent.

Quina es la diferència entre matar a innocents, i ajudar a que assassinen a la població? Cap. Per que no fiquen als responsables a la presó? De Juana si que és un assassí i els partits que recolzen el genocidi de tot un poble no ho són?

Ningú s’adona que l’Eta i el Partit Popular no les interessa el poble basc? Ningú no s’adona que l’Eta i el Partit Popular tampoc tenen tantes diferències? Uns assassinen i altres ajuden a que s’assassine. Això de que els pols oposats s’atrauen en aquest cas no es correcte. El Partit Popular i l’Eta son la mateixa merda cadascú d’ells amb una disfressa diferent… En compte que estem en carnestoltes!

4 thoughts on “PP LOVES ETA

 1. I la informació que subministrava TVE al migdia.

  Periodista: una tal Blanco. 1ª Notícia

  S’ha queixant la Comissió del UE d’estar involucrats diversos països europeus, com ara, Alemanya, Polònia, Itàlia.

  Li faig jo a ma mare i li dic: com poden deixar d’anomenar ESPAÑA, si fa uns mesos van muntar els sociolistes un canyaret de cal’ample per estar immersos els populars españols? Quina barra !

  Periodista: una tal Blanco. 2ª Notícia

  – Se reclama als dirigents populars que donen comptes i expliquen la col·laboració i ajuda en el transport de pressoneners iraquians camí a Guantánamo. I el tema dels interrogatoris a presos a Guantánamo.

  Trauen imatges dels populars responent nerviosos i neguitosos, llançant balons fora.

  Li faig a ma mare: No cal que patisquen. Són TOTS uns mateixos.

  Sobre la fragmentació i la deconstrucció del discurs televisiu. La tal BLANCO també feia els informatius en temps del partit ESPAÑOL consetvador. Ara toca l’altre ESPAÑOL, si fa no fa tan conservador.

  Cordialment. Fan ois ! esta gentola. 

 2. La suposada relació ETA/PP és una autentica estupidesa, i demostra un desconeixement absolut del conflicte basc. No te’n culpo, però és així. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *