Close
ENS FALTES TU

ENS FALTES TU

En la lluita contra el capitalisme, el feixisme i les forçes de repressió tú eres el que ens faltes!. Que ningú es diga el que tens que pensar… No els facis cas!!

Sempre endavant, defenem la llibertat encara que aquells que no pensen com nosaltres facen tot el possible per a desprestigiar-nos i tirar les nostres idees per terra. Encara que aquells que van de sabuts i es pensen que per que ells siguen més, les minories tenim que estar desterrades.

Som comunistes,anarquistes,socialistes,hippis, estudiants,homosexuals,antimilitaristes…Som tot allò que estiga en contra del estat opressor que ens han imposat i contra la seva democràcia que es cau a trossos, i que com continue així, ens durà a la total desaparició del món on vivim. No ens amaguem davall de cap partit, solament som gent que busca canviar el món en el que vivim…per que altre món és possible, i el primer pas per canviar-lo es adonar’sen de que es pot fer alguna cosa millor.

Uneix-te als que estem en contra del pensament únic. Uneix-te als que estem en contra del seu capitalisme destructiu. Uneix-te a la gent que sols vol viure en llibertat respectant la nostra Terra.

En les teues mans està la salvació del nostre planeta.

2 thoughts on “ENS FALTES TU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × four =