Close
PER FI! GUNS N ROSES , CHINESE DEMOCRACY!

PER FI! GUNS N ROSES , CHINESE DEMOCRACY!

No, no es una broma. Després de…mmm….15 anys esperant (des d’aquell Spaghetti Incident) a que els Guns ‘n Roses tragueren un nou disc, per fi ja tenim alguna cosa. 9 temes del que serà el pròxim àlbum (que per ara no sabem quan el trauràn!) I que voleu que diga. Després de tants anys esperant, ja no podem aguantar més, i el penjem.  Un bon regal per començar aquest calurós estiu! (nota important: aquest no és el disc pirata que anava per la web des de fa anys, aquest el van filtrar a Internet fa uns dies!!! AMB VISITA DEL FBI INCLUIDA AL QUE EL VA PENJAR!!)

El millor de tot no és el fet de que ja pràcticament ha acabat l’espera (no crec que l’àlbum final tinga molts temes més) si no que l’espera ha valgut la pena!

La cançó “Better” comença amb Axl amb els aguts al límit, per a després entrar amb una cançó purament hard rock i molt a lo Guns N Roses dels discs Use Your Illusion. Jo posaria aquesta com a futur single. “Chinese Democracy” ha canviat poc des d’aquell concert del Rock in Rio de 2001, on la vam poder escoltar per primera vegada. Una guitarra que trenca el so, i una tornada rockera com poques!. “IRS”  continua amb la línia de rock dur, i amb solos de guitarra realment impressionants (suposadament en aquest disc, col.laboren Brian May de Queen i Zakk Wilde a les guitarres!). “Madagascar”  és un poc més estranya, amb orquestació i una combinació de veus cap al final magnífica (Sebastian Bach també apareix al disc, però no se a quina!).

New Song 1” (per ara el nom no es sap), té una línia més hard rock, i amb la veu aguda tradicional de Axl, amb un solo interessant, i amb uns riffs de guitarra realment moderns cap al final, mentre que “New Song 2” comença tranquila fins que explota en orquestracions i distorsions en la tornada. Preciosa. No haguera quedat gens malament en qualsevol dels Use Your Illusion. “New Song 3” possiblement siga la més estranya de tot el disc, amb guitarres classiques i un ritme que s’allunya de tot el que han fet Guns N Roses. “The Blues” es una mitja balada típica dels gunners, amb solos de guitarra que et deixen sense sentit (realment un bon treball el de les guitarres durant tot el disc!). Finalment, “There Was a Time“, que per a resumir, es el Estranged de 2008, amb tots els elements que fan que siga meravellosa. Solos de guitarra, orquestracions, i una muntada des del primer minut fins a l’últim, que acaba amb Axl Rose escopint els versos d’una forma explosiva.

BAIXA’L JA !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =