Close
L'ALCALDE DE CASSANA AUTORITZA UNA FESTA IL.LEGAL

L'ALCALDE DE CASSANA AUTORITZA UNA FESTA IL.LEGAL

Ja han vist les notícies, ara els contarem la veritat.

Anit, a la localitat de Cassana (famosa per els seus gaspatxos) es va dur a terme una festa il.legal a un local on no hi ha porta de seguretat, no estava el suficientment insonoritzat,  i on havien prohibit l’actuació fa unes setmanes del grup local de les terres de Mordor, Pellikana.

Que li passarà al mandatari de Sauron? Per què autoritza unes coses i altres no? Com es possible que un concert en el que no anava a permetre’s l’alcohol es va suspendre, i ahir hi havia menors bebent…i si que es pot fer? Alguna cosa estranya està passant a Cassana. Serà que estem manipulats? O serà que ells volen fer-nos pensar això? Es pilla abans a un mentirós que a un coixo, deien els habitants de les terres de Mordor anit.

I clar, la reina Sopia, que va concedir un premi a l’alcalde de les terres de Mordor per el seu pla de drogues, també estava trista al veure els menors bebent en aquell recinte… Quina llàstima!

Doncs bé, així son les coses, i em xape la llengua que si no…

NOTA IMPORTANT:

No t’apanya alguna de les coses que escric?  Estas disgustat per que veus que la realitat no correspón en el que hi ha escrit en aquest bloc? Em tens ràbia i t’agradaria perjudicar-me? O simplement gaudeixes quan t’encontres als tribunals? Doncs ara es ben fàcil! Amb el nou email del bloc del Kukat, anar als tribunals serà més fàcil que mai! Solament envia la teua denúncia cap a la meua persona a denunciesalkukat@castalla.mesvilaweb.cat  i el procés de encarcelació serà més ràpid i més fàcil que mai!!!

A que esperes? Possa’t a escriure un mail !

PD: La foto es de Paco Rico Rico, i està molt guapa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − three =