Close
Música, Pólvora i Trons: AC/DC, Black Ice

Música, Pólvora i Trons: AC/DC, Black Ice

Brian Johnson, Angus i Malcom Young, Cliff Williams i Phil Rudd tornen a puntejar-nos el cul després de 8 anys! Bé, ho faràn més concretament el dia 18 d’Octubre a Austràlia, i el dia 20 a la resta del món amb el seu nou llançament “Black Ice”, que ja podeu baixar des d’ací!! Tornen els Déus del Rock and Roll!!!

L’àlbum número 15 de la seua carrera està ple de Hard Rock, com sempre, i de cançons que seràn tot un èxit (temps al temps) . Estic escoltant ara mateix “Anything Goes” i es com si aquesta cançó ja formara part de la història del Rock. Tot un número 1.


Rock and Roll Train (Official Video)

“Let’s go hang out with the buds and pop some Buds and enjoy rocking out for the sake of just rocking out.”

Amb el viatge inicial amb el Rock and Roll Train, una perfecta obertura amb tota l’adrenalina d’un viatge amb el millor rock and roll, aquest magnífic Black Ice pot ser siga una mescla a camí entre el “Back in Black” i el “For Those About to Rock“, sense exagerar. Cada tema d’aquest nou disc és una explosió del més grandiós i espectacular rock and roll fins a l’últim tema, Black Ice, tota una declaració de principis que et fan agenollar-te i cantar el  “For Thouse About To Rock…We Salute You!” … ?Amb el foc de la guitarra preparat i apuntant-te a tu… …arreplega les teves boles i carrega el teu canó. Per a una salva de vint-i-un descàrregues per als que aneu a “rockejar”!!

Skyes on Fire i Big Jack continuen amb aquest viatge sobre el negre gel. Aquest viatge a través de la història del rock dur, amb uns riffs i solos de guitarra “made in” Angus Young, i la veu de Brian Johnson escopint cada tornada. Anything Goes i War Machine, dos temes a convertir-se en himnes d’estadi, sobretot el primer, que de ser el segon single, arribarà a numero 1, sense cap dubte.Tal volta li falta un poc de duració al War Machine, però… el baix de Cliff sona tronador!

 
Anything Goes – Ac-Dc

Smash n’ Grab, i Spoiling for a Fight
, fan que et rebenten els tímpans i que tinges ja la tornada tot el dia a dins del cap amb el “spoiling for a fight! spoiling for a fight!” Wheels, molt metalera, i el toc blusero amb Decibel i Stormy May Day (aquesta recorda a uns Zeppelin renovats!).

De She likes Rock and RollMoney Made tan sols puc dir que és soles rock and roll, però m’encanta!!! Mes senzilles, però igualment efectives, amb tot el potencial que els germans Young i Brian Johnson i companyia han pogut exprimir. Rock and Roll Dream comença com si fos una baladeta, fins que es mescla amb el hard rock i la guitarra d’Angus fent de les seues…tot un somni fet realitat!

Per finalitzar amb Rocking all the Way i Black Ice, riffs potents i l’escència del que és i serà AC/DC: Adrenalina, Potència, Riffs majestuosos, Música, Pòlvora i Trons….FIRE!!!!

ELNOUAUSTRALIANS.zip BAIXA’L!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 11 =