Close

Lluís Llach a Verges 2007: Concert d'acomiadament (vídeo)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=videoseries?list=PLDFB417BD617B2A29&hl=ca_ES&hd=1]
Un servidor ha penjat el concert de més de tres hores de durada al Youtube, amb 13 parts. Espere que el disfruteu!
Lluís Llach va decidir acabar la seva carrera de 40 anys, almenys amb acompanyament de músics, el dia 24 de març a Verges en una carpa amb capacitat per a cinc mil persones. Tanmateix, davant la gran demanda per assistir a aquest concert, com ho demostra que les entrades s’exhaurissin en mitja hora, Llach va ampliar el comiat amb un segon concert per al dia anterior.
Els concerts van ser organitzats per l’Ajuntament de Verges, la coordinadora d’entitats del poble i les ONGS Salvem l’Empordà i Metges Sense Fronteres, beneficiàries dels guanys del concert per decisió expressa del mateix Lluís Llach.
Posava el punt final amb totes les seves facultats, en el punt àlgid de la seva carrera artística, en un concert d’unes tres hores precedit per una contundent xiulada per l’entrada del president Montilla. Llach va ser contundent amb els comentaris ideològics i polítics que feia entre cançó i cançó. Davant de gairebé tot el govern de Catalunya, va criticar l’actitud mediocre dels polítics amb l’estatut i va dir que feia vint anys que l’esquerra social europea havia renunciat a transformar la societat.
El concert va ser un repàs en una primer part del seu darrer disc i. per continuar amb una recopilació de cançons clàssiques de tota la seva trajectòria. Finalment, el públic va dir adéu a Llach cantant L’Estaca, Laura, Que tinguem sort i Els Segadors, mentre ell marxava de l’escenari caminant entre els assistents i saludant tothom qui es trobava.
El concert, emès per TV3 i que va tenir una audiència superior a mig milió de persones, s’edità en un triple CD i es convertí en l’últim treball de Llach, encara que deixa la porta oberta a actuacions amb el seu piano a petits teatres i col·laboracions puntuals.
més informació:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Lluís_Llach_i_Grande
podeu descarregar-lo amb l’emule/amule ací:
Baixa’l amb l’Emule

ed2k://|file|Llu%C3%ADs%20Llach%20-%20Concert%20d'acomiadament%20(Verges%202007)%20%5bTDTRip%20Catal%C3%A0%20-%20XviD-Mp3%5d%20per%20PIZARR%C3%8DN%20.avi|1832716288|1A5354171A65D48D0E9511626AF060BF|h=GETWP3WBBNLYB6BOXYBSMVPSMWGCXMMU|/


font: www.totsrucs.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 9 =