Close

Joe Strummer: El futur no està escrit

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=videoseries?list=PLD1B9D175FA292BE1&hl=ca_ES]
El regal que us fem el rei del punk i jo és tota una declaració de principis, tot un estil de vida, una forma de pensar, un missatge optimista i alegre: el futur no està escrit. Si bé el eslògan del moviment punk va ser el No Future (“no hi ha futur”, però en to pessimista), aquest és el que ens recomana el rei del punk, el senyor Joe Strummer, cantant i líder del grup més gran de la història del punk: The Clash.
Aquest documental és probablement un dels millors que he vist. Tota una revelació en forma de documental sobre una de les figures més importants dels anys 70 i 80. El seu àlbum, London Calling, és un dels més influients de la història del rock, amb un missatge totalment socialista, amb una menció especial a la cançó “Spanish bombs“, sobre l’heroisme dels republicans a la guerra civil espanyola.
Us convidem a conèixer un profunditat un dels músics més influents de la història del rock: al capdavant de The Clash, Joe Strummer va ser una de les més grans estrelles del punk. Però sobretot, Strummer va ser un rebel que va creure en el poder de la música per transformar el món.
Amics, músics i admiradors es reuneixen al voltant d’una foguera per recordar Joe Strummer en un ambiciós documental signat pel realitzador Julien Temple (“The great rock’n’roll swindle”, “The filth and the fury”, “Glastonbury”…).
Joe Strummer: El futur no està escrit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 4 =