Close
EN CASTALLA, QUAN ENS FOTEN JA NO CALLEM!!

EN CASTALLA, QUAN ENS FOTEN JA NO CALLEM!!

El Ayuntamiento de Castalla veta a dos grupos de rock una actuación en la Trobada d´Escoles

Notícia apareguda avui al diari Información!!! (clica)

He posat el mateix titol que “El Fill Del Sorro” per què m’ha paregut el més indicat, la veritat (no anem a enganyar-nos…)

Doncs bé, ahir ens vam reunir de forma pacífica molts dels músics castelluts per a reivindicar la llibertat d’expressió i contra la censura que últimament en Castalla ens porta el govern del Partit Popular. Gent dels grups Ansiedad, Iguana Rock Band, Triple 15, Kashmir, Disidencia, Canal Blues, La Banda Fuig, El Sogall,Guate Quers, El Portell (ai Maireta que el pou m’ho s’aixuga, des de l’ebro vindran amb la cuba. Altra que van censurar!)… Xi tots!

Es va viure un moment de germanor entre tots els grups locals,amb molt bon rollo, tocant temes anti-censura com Al Vent, L’Estaca o El Cant dels Maulets. Recordant aquell maig del 68, com molt bé van dir a Quina Castalla Volem. Lluitant altra vegada per els drets bàsics de la societat, com és la llibertat d’expressió, tornant a agafar la guitarra i la rebel.lió, tornant a la batalla una vegada més. Per que si d’una cosa estem segurs, es de l’importància que té el poder expressar-se lliurement. I això a Castalla està mal vist. Mal vist per els mateixos de sempre, realitzant amenaçes i ficant por a la gent. Però aquesta por que ens volen ficar es tornarà en contra d’ells.

Altra vegada orgullós del meu poble. Un altra vegada devem estar orgulloses les castelludes i castelluts de ser el que som. Un altra vegada amb el cap ben alt.

Castelludes, Castelluts…A la Batalla!!!“quan més curt ens lliguen, més perill tindràn, passeu-me la bota, i seguiu tocant!”


3 thoughts on “EN CASTALLA, QUAN ENS FOTEN JA NO CALLEM!!

 1. És increible el que hem de veure a aquest poble; jo, que sóc d’Alacant però ara visc ací, al·lucine.
  Hem de continuar denunciant aquest casos.
  Un salut,
  Rafa

 2. És increible el que hem de veure a aquest poble; jo, que sóc d’Alacant però ara visc ací, al·lucine.
  Hem de continuar denunciant aquest casos.
  Un salut,
  Rafa

 3. No solc escriure molt comentaris per les webs però aquesta ocasió és especial. Hem vist com la censura ha vingut al nostre poble, espere que això ens obriga els ulls d’una vegada. Ja fins al nostre propi poble no ens deixen espressar-nos, ni tan sols fer un concertet per amenitzar les trobades, la veritat no se de que tenien por… ara si han de tindren, la gent comença a despertar.
  No se, censurar a la gent del poble, i damunt gent que tan sols vol tocar i obrir-se un camí al món de la música, que es veu que algú a oblidat que es un art. Així es guanya la joventut Paneta…Esperem que açò per lo menos ens servixca de algo.
  Desgraciadament no vag poder estar este disabte a Castalla al vostre costat a causa de l’exili (que no dels estudis), però be, sabeu que des de València estava recolçant-vos. I que em tenia per al que faja falta.(ala David pa que despues digues que només critique…mira com també dic coses boniques…)
  Res més,donar-vos el meu recolçament (ja que tots o han fet…) i jo com vos puc veure pos o fag así.(per cert que sàpiga tot el món que ensallen gràcies al meu ampli..jej)
  Seguiu així i com diu la cançó:
  dispararé las primeras balas
  más temprano que tarde, sin reposo.

  Retornarán los libros, las canciones
  que quemaron las manos asesinas.
  Renacerá mi pueblo de su ruina
  y pagarán su culpa los traidores.

  Com diu també ara aquesta frase que s’ha extés: JO TAMBÉ SOC PELLIKANA!!

  Salut i Stop Censura!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 4 =