Close
EL DISC DE LA SETMANA: BEATALLICA, Sgt. Hetfields's Motorbreath Pub Band

EL DISC DE LA SETMANA: BEATALLICA, Sgt. Hetfields's Motorbreath Pub Band

No! No son un grup que fan versions de Metallica beates, on aniríem a parar!! Es pitjor encara, i més divertit, ja que aquesta gent agafa cançons dels Beatles i dels Metallica i les fusionen d’una forma al.lucinant.

Pensareu: "lo que mos faltava!", però no, Beatallica s’ho treballen d’una forma impressionant. Ja fa temps que van per el món, però aquest disc es el primer que trauen d’una manera "seria" i oficial. I no vos penseu que són uns qualsevol, ja que la veu del cantant es igual (però igual) que la del cantant dels Metallica. I les cançons, ni vos ho imagineu:

Jo hem quede amb els temes "Blackened The U.S.S.R", que qui conega als dos grups, podrà comprobar que es una mescla dels temes Blackened (Metallica) i el Back in the USSR dels Beatles. "Hey Dude", una impressionant versió del "Hey Jude" dels Beatles, "A Garage Dayz Nite" (fa falta que diguem quina és?), i com no, la cançó amb la que acaba el disc "…And Justice for All my Loving", el títol més divertit de tots.

Els seus components són ni mes ni menys que: Jaymz Lennfield, Kliff McBurtney, Krk Hammettson i Ringo Larz. Més freaks impossible.

Es un grup curiós, que fan molt bona música, espere que vos agrade, però clar, si no l’escolteu no ho podreu saber mai. Vos deixe una cançó que no han tret al disc, però que també es impressionant.

PODEU DESCARREGAR-LO ACÍ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 7 =