Close
EL CHIQUI-CHIQUI, A EUROVISIÓN

EL CHIQUI-CHIQUI, A EUROVISIÓN

Primerament dir que Eurovisión hem pareix una…(posar ací qualsevol paraula lletja), però estic molt content de que David Fernandez (mes conegut com El gilipolles o com Rodolfo Chikilicuatre) estiga fent el que sempre ha fet: fer riure a la gent…i de quina manera!. Quans records que hem venen de “La cosa Nostra” i “Un altra cosa”! David s’ho ha currat moltíssim per arribar on està en aquests moments.

Aquells programes inoblidables quan feia de “gilipolles”, s’han quedat gravats en foc a la meua ment. Quan es va tirar a “las cibeles” en un fred que pelava…mític. Quan feia de capo de la màfia en la secció de “Carlitos” juntament amb el Olivetti…Llàstima que ara ho faça en castellà (al igual que el Buenafuente) però els grans venen tots de “La Cosa Nostra”. Tots de casa nostra!Entrevista a “El Gilipollas”

1 thought on “EL CHIQUI-CHIQUI, A EUROVISIÓN

  1. …tots de casa nostra. De la terra de la “vellana”, com diem per aquí al meu Reus. Per cert, podries passar-me el codi html de la senyera al vent per ficar-la al meu bloc. O si de cas, diguem com fer-ho per tenir-la. Si no, hi posaré un ruquet català d’aquells. Salutacions i molta sort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 5 =