Close

Documental: Els Beatles mai vistos

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=videoseries?list=PLFC5811C202B1A9AA&hl=ca_ES&hd=1]
the beatles
L’agost de 1966, a San Francisco, els Beatles van fer el seu últim concert. Encara gravarien àlbums durant quatre anys més, però ja no van tornar a pujar mai més junts en un escenari. El programa d’aquesta setmana explica per què, al cim de la seva popularitat, el quartet de Liverpool va renunciar a actuar en directe.
A través d’imatges inèdites i dels testimonis de les persones que els van acompanyar en directe, el documental “Els Beatles mai vistos” segueix el recorregut dels Beatles pels escenaris de tot el món, des de les seves actuacions en petits locals d’Anglaterra fins a les gires pels Estats Units i la seva polèmica visita a Àsia.
Les gires de Lennon, McCartney, Harrison i Ringo van desbordar el grup i el seu entorn: calendaris impossibles, problemes de seguretat, recursos tècnics deficients, amenaces, polèmiques als mitjans de comunicació… Els reptes als quals s’enfrontaven eren desconeguts. “Els Beatles mai vistos” explica com, sense voler-ho, el quartet de Liverpool va donar forma a les grans gires modernes de la música pop.
Més informació a la viquipèdia : http://ca.wikipedia.org/wiki/The_Beatles
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three − two =