Close
Amistats per sempre

Amistats per sempre

Ahir vaig anar a veure a a Eduard Garcia a Biar. Mestre de cerimònies de Biar Digital. Una amistat que dura més de 10 anys. Quan començàrem a fer país amb Maulets, o projectes que no acabaren de quallar com Fes Xarxa.

Parlant parlat, entre cerveses i rialles, recordarem aquest bonic acte a Castalla, la presentació d’Històries del Paradís de Xavi Sarrià. Quins temps! – sempre que s’ajuntem comenten la gran pèrdua d’eixe nom, Maulets. Algú s’anima a rescatar-lo?.

Biar és màgic. Ni s’imagineu la gent que pot haver-hi per allí un 1 de gener. Per exemple, pots veure al president de les Corts Valencianes, Enric Morera, , passejant pel passeig del Plàtino. I encara més.

Sopant ens trobarem també amb Pau Benavent. Treballador incansable de la cultura popular. Allí, sense voler, gent de Biar Digital , VilaWeb , Diània Televisió... Se’ns feren les 11, “toc de queda”, parlant de la cultura als nostres pobles. Del necessari que és la localitat, les notícies de la teua redor. Infinites les històries que es poden contar d’un poble com Biar. De cada poble del nostre país, es pot contar la vida sencera.

Per un 2021 carregat de cultura popular, de fer costat als nostres mitjans i als nostres artistes. Per un 2021 en clau valenciana.

Bon 2021! Ens veiem als nostres pobles!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − seventeen =