Close
12 D'OCTUBRE, DIA SENSE COTXE

12 D'OCTUBRE, DIA SENSE COTXE

Demà es cel.lebra a tot l’estat el dia sense cotxe, no? O era el dia sense bufanda? Ja no ho sé. Però un home major i molt lleig a eixit a la tele dient que pengem no se quin drap en el balcó. Des de nadal que no veia un home tan lleig eixir a la televisió.

Però home, es precís? Que cadascú pose el que vulga en el balcó de s’ha casa, i que cadascú es senta d’on vulga, senyor Rajoi, que ja som majorets. I açò es el que volen que mane a Aspanya l’any vinent? No se que serà pitjor, si Mr.Bean o Cantinflas, però l’humor està assegurat.

Com guanye Rajoi, senyors i senyores humoristes, vagen fregant-se les mans que pot arribar a ser millor que el duet Zaplana/Acebes o que el propi Aznar!!

Ah! i el vídeo, no penseu que es que no tenia ganes de currar-me’l, la veritat es que així queda molt millor. Però si ells ja ho diuen tot, per a que tenim que posar-nos a fer algun muntatge? Vos deixe el vídeo tal com va ser filmat, sense ninguna modificació posterior (o siga, amb el descollone del càmera i els assistents)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − nine =