Close
Unitat Nacional Catalana: O com arribar a la independència amb la ment buida.

Unitat Nacional Catalana: O com arribar a la independència amb la ment buida.

He estat uns dies buscant informació sobre aquesta formació política, bastant poc arrelada als Països Catalans (per sort), i m ‘he encontrat de tot i per a tots. He encontrat fotos tant aclaridores com la que teniu a l’esquerra, extreta dels fòrums de Racó Català (clica per a veure), i penjada per un simpatitzant o militant d’aquesta formació, en la que es veu com es disposen a cremar la bandera anarquista.

També he encontrat en el bloc d’Unitat Barcelona un escrit on acusen a Maulets, Endavant i CAJEI (l’esquerra independentista) de feixistes. Curiosa forma d’actuar per una formació que diu que no es de dretes ni d’esquerres.

Fent una ullada amb el Google pot encontrar-te moltes coses aclaridores de la seva ideologia, com aquesta petició a e-noticies per a que rectificaren la definició de "formació que frega l’extrema dreta".

Llegint els comentaris dels seus militants i simpatitzants te n’adones de que alguna cosa falla en la seva forma d’expressar-se. " La pàtria per damunt de les lluites socials o de classe", es la definició inequívoca del que pretén fer aquesta formació, o com arribar a la independència amb la ment buida. De que ens serviria tindre un país propi si les misèries socials continuarien igual? Aquesta gent sols pensa en la pàtria, i es fan la il.lusió d’unir dretes i esquerres per aconseguir l’independència, a pesar de acusar a l’esquerra independentista de feixistes.Algú li veu la lògica? Sincerament, aquesta gent pareix que va un poc perduda, no sap ni on pondre ni on pondrà.

També utilitzen el 33 com a símbol , que correspon a les inicials de Catalunya Catalana, la tercera lletra de l’alfabet. Casualitats de la vida (o no?), es l’any en el que va arribar Hitler al poder, i la veritat es que la idea de pàtria que tenen aquesta gent s’assembla molt a la que va fer Hitler i el III Reich.

5 thoughts on “Unitat Nacional Catalana: O com arribar a la independència amb la ment buida.

  1. Mode ironia on

    Tens raó, s’hauria de canviar
    també el nom del canal 33, per feixista.

    Mode ironia off

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − eighteen =