Close
UBUNTU SATANIC EDITION: CONTRA LES XORRADES DELS CRISTIANS

UBUNTU SATANIC EDITION: CONTRA LES XORRADES DELS CRISTIANS

No hem digues? Hi ha una distribució d’Ubuntu anomenada Ubuntu Christian Edition? Així es. Els cristians fiquen la mullada en tots els aspectes, i ja s’encontren al software lliure i el codi obert.

Aquesta distribució d’Ubuntu, motiu de burles, rialles i "caxondeo" a tot arreu (sense tindre en compte la comunitat beata), té unes característiques úniques: mostra un versicle de la bíblia cada dia o cada vegada que inicies el sistema, compta amb un tema del Firefox a mida, te un programa d’estudi de la bíblia(biblememorizer,per a ser un bon cristià!), una ferramenta de control patern (com no), el Virtual Rosary (no vull saber per a que aprofita) i per ara, solament s’encontra en angles, però no en l’angles tradicional, no, en angles bíblic!!

Com no, els progres, ja tenim feta la versió burlesca d’aquesta magnífica distribució, l’Ubuntu Satanic Edition, que l’únic que fa es canviar l’aparença del teu escriptori. No, no hi ha cap programa per memoritzar la bíblia satànica, ni xorrades per l’estil, però queda molt bé al teu ordinador.

I els cristians, per suposat, ja els pots veure al fòrum d’aquesta distribució dient que li faltem el respecte a la seua religió…Quins ignorants, es pensen que la seua religió es la única…També hi ha una que s’anomena satanisme, així que respecteu-la.

Jo de moment m’incline per la segona…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *