Close
UBUNTU "EL VALENT GIBÓ", JA A LA "VENDA"

UBUNTU "EL VALENT GIBÓ", JA A LA "VENDA"

Avui, fa escassament unes hores, ha eixit la nova distro d’Ubuntu, la 7.10, Gutsy Gibbon, i ja estan els servidors colapsats.

Les principals característiques d’aquesta nova distribució, són, entre altres: Un cercador ràpid d’escriptori, millora per a canviar més fàcilment d’usuari, Instal.lació de plugins millorada a Firefox, configuració de targetes gràfiques millorada, detecció d’impressores automàticament i la possibilitat d’escriure a particions NTFS (abans solament es podia llegir).

Per si algú s’ho pregunta, Gutsy Gibbon significa "El Gibó Valent" . Un Gibó es un primat que s’encontra a les selves tropicals, i es l’únic simi que camina a quatre potes.

La primera versió fou el Senglar Berrugós (Warty Warthog), seguida de l’Eriço Canós (Hoary Hedgehog), que va donar pas al Teixó Ventós (Breezy Badger), per a ser succeït per l’Anec Pulcre (Dapper Drake), que va parir el Tritó Impacient (Edgy Eft), que fou seguida per la fins avui Cervató Lluitador (Feisty Fawn), i ara és el temps del Gibó Valent!!

Pots baixar-lo des d’aquí

O actualitzar-lo seguint les següents instruccions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 3 =