Close
TOTS AMB LAPORTA!

TOTS AMB LAPORTA!

Avui diumenge es vota la moció de censura a Joan Laporta. Esperem pel bé del Barça i de la nostra cultura, que Joan Laporta seguisca per molts anys. Per que el Barça sempre serà més que un club.

Totalment d’acord amb el president. Els espanyolistes el que tenen es por de que existesca un president de futbol que expresse les seues idees públicament i que defense la seua cultura com ho fa Joan Laporta.

Que esperen? Que la seua veu siga sempre l’única? Nosaltres també tenim dret a expressar el nostre sentiment per la nostra terra. Nosaltres també tenim dret a sentir-nos orgullosos del nostre país. Política? Ho dubte. Com el passat cap de setmana quan els espanyols van sortir al carrer a festejar que el seu país havia guanyat, nosaltres també tenim dret a expressar l’orgull de tindre un país entre Espanya i França. Hi ha algún problema? L’únic problema que veig es la poca tolerància que tenen alguns feixistes espanyols quan nosaltres expressem obertament el nostre sentiment nacionalista. Doncs per mi que lladren tot el que vulguen!

Com a persona “lliure” i amb pensament lliure, la meua terra s’encontra on el meu cor batega més fort. La meua bandera es aquella en la que em senc identificat, el meu himne es aquell que em fa alçar-me i sentirme orgullós, la meua gent es aquella que m’estime…tot açò s’encontra en el meu País Valencià…Que ara renaix de les cendres!!!

“Com l’ocell que deixa el niu,així l’home que se’n va del seu indret,
mentre jo, ja ben lluny, em riuria
de la llei i de l’antiga saviesa
d’aquest meu àrid poble.
Però no he de seguir mai el meu somni
i em quedaré aquí fins a la mort.
Car sóc també molt covard i salvatge
i estimo a més amb un
desesperat dolor
aquesta meva pobra,
bruta, trista, dissortada pàtria”

Image Hosted by ImageShack.us

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + two =