Close

Sepultura i Pavarotti

Una de les millors anècdotes i mentides de la història del rock: la falsa interpretació de Sepultura i Pavarotti, que vaig publicar allà pel 2007 al meu bloc de Vilaweb i que avui recorde gràcies a la sortida del nou àlbum de J.B.O. “Heavy Metal Thunder” (i que podeu descarregar a l’enllaç) .
La versió del “Roots Bloody Roots” ni tan sols la fa Sepultura, sinó aquest grup de fun-metal alemany anomenat JBO, que es dediquen a fer versions de temes rock (i Pop!) a la seva peculiar manera.Es una de les mentides que mes anys a estat circulant per la xarxa, i que inclús va obligar a Sepultura a emetre un comunicat per aclarir-ho. Gràcies a anècdotes com aquesta ens adonem del poder que té Internet en el món actual.
Des del 2007 a ara ja queda ben poca cosa d’aquella anècdota,per exemple el vídeo de Youtube que encara porta com a títol “Sepultura E Pavarotti – Roots Bloody Roots“.  Fent una cerca amb Google també podem veure les conseqüències.
jbo El disc recopilatori “Happy Metal Thunder” conté versions realment divertides com “Raining Blood”, que no és la cançó de Slayer, sinó el “It’s Raining Men”,  la cançó dels Backstreet Boys “Let’s Have A Party”, “Head Bang Boing”, de Manu Chao, i com no “Pabbarotti And Friends Roots Bloody Roots” , fent una burla a tot l’embolic que he comentat abans.

Start

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + three =