Close

QUE PASSARIA SI…

Un constructor valencià afiliat al PP ho passa molt malament durant l’escrutini de les eleccions autonòmiques de maig de 2007.

Video realitzat per xiquetalemany.

Aquest video hem va inspirar per a fer aquest altre, dedicat als "anonimos" que hi ha als blogs castelluts (un fum). Gràcies xiquetalemany!

I que passeu unes bones eleccions!

3 thoughts on “QUE PASSARIA SI…

  1. Soc valencià i catalanista i per això m’he quedat molt despagat amb les últimes eleccions, el PP hi torna a tenir majoria absoluta. Per això vull agrair a la gent que ha fet possible la realització d’aquests vídeos que conten en sentit irònic el que passa ací, al País Valencià. I també vull dir que hem de fer tot el possible perquè s’hi parle, escriga, s’escolte el català per tot arreu dels Països Catalans.

  2. Soc valencià i catalanista i per això m’he quedat molt despagat amb les últimes eleccions, el PP hi torna a tenir majoria absoluta. Per això vull agrair a la gent que ha fet possible la realització d’aquests vídeos que conten en sentit irònic el que passa ací, al País Valencià. I també vull dir que hem de fer tot el possible perquè s’hi parle, escriga, s’escolte el català per tot arreu dels Països Catalans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + eighteen =