Close
QUÈ PASSA AMB EL "CASTALLA GOLF"?

QUÈ PASSA AMB EL "CASTALLA GOLF"?

Que farà el nou alcalde?És tan sols un projecte? Callen per a després ficar-nos-la? Dins de poc anirem a arreplegar pilotes i dur-li els pals de golf als anglesos? De moment a dues pàgines relacionades amb el món del golf ja el tenen a la seva llista (esta i esta)…I pel que es veu, la gent del poble vol fer-ne un, ja que la rigorosa/seriosa enquesta feta per "Francesc Navarrès TV" a la gent més selecta del poble, així ho confirma.S’en sortiran amb la seva? Esperem que no, però amb la victòria del PP a Biar el camí ja el tenen obert. Recordem que el camp de golf es va paralitzar degut a l’oposició de l’ajuntament de Biar.Mal ho veig.

A Alcoi, el Xirillent Golf s’encontra en un estat de "paralització" degut a uns informes negatius de la Conselleria de Territori i Habitatge. Aturat o esperant a que la gent oblide? El temps ho dirà.

Aquesta febre per la construcció de camps de golf ens porta la desertització que avança imparable cap a la nostra terra.En Alcoi, a Castalla i a Biar.. Però açò que és? Es pensen que som imbècils? Es veu que si, l’entrevista que fan al poble ho confirma.Si en la mateixa comarca en tenim 2, que passarà en tot el País Valencià? Una barbaritat inimaginable. Agafeu ampolles d’aigua i aneu amagant-les que s’aproxima la guerra de l’aigua.

Ja sabeu: A llaurar camps de golf i a plantar creïlles!

1 thought on “QUÈ PASSA AMB EL "CASTALLA GOLF"?

 1. Las encuestas hay que realizarlas de forma neutral y no como las realiza Francesc Navarrés. Cuando alguien responde que:  !si es para bien del pueblo yo estoy a favor¡, habría que ver que entienden o les han hecho entender que es bien para el pueblo. Me gustaria tener transparencia por parte del Ayuntamiento y que nos informen de todo lo relacionado con el agua, para que podamos decirdir en base a datos y no a opiniones interesadas. Eso es bueno para el pueblo el poder razonar uno mismo que es bueno o que no es bueno, en lugar de dejar que te formen la opinion, que te eduquen en el pensamiento unico y unidireccional.

  Necesitamos indicadores medioambientales para medir si algo es bueno o es malo.

  Necesitamos indicadores económicos, presión fiscal del Ayuntamiento en los últimos 5 años, Tasa de Inversión por habitante, etc.

  Necesitamos avanzar en democracia, participar en los presupuestos.

  Necesitamos horarios de planos municiplales asequibles para los trabajadores y no horarios imposibles.

  Necesitamos camaras, luz y taquigrafos en los plenos.

  Necesitamos saber que se hace con el dinero de nuestros impuestos.

  Y todo esto que necesitamos, también lo exigimos pues son nuestros derechos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + eighteen =