Close

Que deien Tolstoi, da Vinci, Einstein, Voltaire, Gandhi, Darwin o Stevenson sobre els animals?

Mentre hi hagi escorxadors hi haurà camps de batalla. A l’instant oferiria la meva vida si amb això aconseguís que l’ésser humà deixés d’assassinar animals per devorar!

Lev Tolstoi

 
L’home és el rei dels animals, ja que supera en crueltats a tots ells. De de molt jove vaig deixar de menjar animals, i sé que arribarà un dia que els homes i les dones s’oposaran a la matança dels animals.

Leonardo da Vinci

 
Jo sóc, per principi, un fervent seguidor del vegetarianisme. Sobretot per raons morals i ètiques. Res beneficiarà tant la salut humana i incrementarà tant les probabilitats de supervivència per a la vida sobre la Terra com l’evolució cap una dieta vegetariana.

Albert Einstein

 
És increïble i vergonyós que ni predicadors ni moralistes aixequin la seva veu contra la bàrbara costum d’assassinar animals i a més menjar-se’ls.

Voltaire

 La superioritat dels éssers humans sobre els altres animals s’hauria de demostrar no només superant la salvatge crueltat d’assassinar-los i devorar-los, sinó cuidant-los, protegint-los i estimant-los.

 Mahatma Gandhi

 
L’amor cap a totes les criatures vivents és el més noble atribut de l’ésser humà, no vull viure si per això he de robar-li la vida a un animal.

Charles Darwin

 
Com pots menjar-te una cosa que te ulls, que et miren i et veuen, et reconeixen i si els acaricies, cuides i estimes t’estimen encara més incondicionalment que qualsevol humà!

Will Kellogg

 
Per una boca plena de carn, privem a una ànima del sol i la llum, i d’aquesta proporció de vida i temps amb la que va néixer al món per gaudir.

Plutarc

 
Mentre nosaltres siguem tombes vivents de criatures assassinades, com podem esperar condicions millors en aquest planeta. Els animals són els meus amics i jo no mastego els meus amics ni el meu estòmac és el seu cementiri.

Bernard Shaw

 
Els animals viuen pels seus pròpis motius, no existeixen per servir els humans, de la mateixa manera que els negres no van ser fets per servir els blancs ni les dones als homes.

Alice Walker

 
Sí, sóc vegetarià. Trobo bastant repulsiva la idea d’omplir la meva gola amb fragments de cadàvers, i em sorprèn observar quanta gent ho fa cada dia.

JM Coetzee

 Consumim cadàvers de criatures amb emocions i òrgans similars als nostres, i omplim els escorxadors diàriament amb crits de dolor i por.

Robert Louis Stevenson

Que deien Tolstoi, da Vinci, Einstein, Voltaire, Gandhi, Darwin o Stevenson sobre els animals?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × four =