Close
POTAM CITY

POTAM CITY

El Poble de Castalla ix als diaris cada vegada més, i per quins assumptes? Per corrupció i per assassinats. De veritat volem que els nostres fills estiguen envoltats d’una terra arrasada per el formigó i per la delinqüència? I la oposició? Per que no frena aquestes coses? I la Policia? Res de res. 

Es un poc lamentable que feren la construcció dels 48 habitatges  per deixar-los en un estat patètic, mentre hi ha moltes altres coses per fer, com la construcció d’un nou auditori. La qüestió era construir i construir, ja no saben ni si serà d’utilitat o no, ells construeixen i s’enduen els diners.Espere que les pròximes eleccions acaben amb tot. El poble te el poder, però està dormint o dominat.

Vivim a Potam City i necessitem que algú acabe amb el Joker, però Rambo està ballant el Mambo, i en el bàter Van Damm, pintant-se’n una "d’apam".

El PSPV qualifica d?«estafa» els pisos tutelats

Rebeca Soler, diputada del PSPV en les Corts Valencianes, ha qualificat d? «estafa» la construcció dels 48 habitatges tutelats per a la tercera edat a Castalla. La parlamentària denuncia que aquest complex geriàtric està acabat des de fa 3 anys i continua sense posar-se en funcionament. En aquest sentit, Soler assenyala que els pressuposts del Consell per a l’any pròxim no inclouen cap partida específica per posar en marxa aquestes instal·lacions, que després d’anys d’abandonament, vénen sofrint un notable deteriorament per la falta de manteniment i pels actes de vandalisme.

Segons l’opinió d’aquesta diputada socialista, la situació viscuda a Castalla és una mostra de la despreocupació del Consell pels temes socials. En aquesta sentit, Rebeca Soler denúncia que els pressuposts de la Conselleria de Bienestar Social no inclouen cap partida per al projecte d’ampliació de la residència assistida Mariola la Asunción d?Alcoi, una obra que acumula ja diversos anys de retard.

Des de les files socialistes es critica també la fórmula utilitzada per a la gestió del geriàtric de l’antic Hospital d’Oliver, a Alcoi. A aquest resepecte, Rebeca Soler afirma que «s’ha lliurat una instal·lació que era del poble d’Alcoi a una empresa que oferta les places de residència a preus astronòmics, que arriben a ser prohibitius per a la immensa majoria de ciutadans, un autèntic desvergonyiment.»

La diputada socialista acusa la Generalitat de boicotejar la Llei de Dependència, aprovada recentment pel Govern central. En aquest sentit, Rebeca Soler assenyala que ni tan sols no s’han consignat els 44 milions d’euros que exigia aquesta normativa.

Diari Informació, 30/11/2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *