Close

Nightwish: Storytime (Official Video)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5g8ykQLYnX0]
Ací tenim el vídeo oficial de la nova cançó del grup finlandès Nightwish. Apareixen imatges del que serà la seua propera pel·lícula “Imaginaerum” que sortirà al 2012, escrita pel teclista del grup, i que tindrà el mateix nom que el seu proper àlbum, que surt el proper 2 de desembre.
Nightwish s’han ficat plenament al món de la imaginació i la fantasia. La pel·lícula té un argument realment fantàstic:
Imaginaerum explica la història d’un vell compositor de cançons, Tom, que pateix de demència severa. Tom ha tingut la malaltia durant anys i ha tornat a la infància. No recorda pràcticament res de la seva vida adulta. La seva música, amics, tot el seu passat, incloent la memòria de la seva filla són una taca en la seva ment fràgil. Tot el que queda és la imaginació d’un nen de deu anys. A mesura que s’allunya en coma, sembla impossible recuperar el que ha perdut. O no?
La pel·lícula és un viatge entre dues dimensions diferents. Tom viatja a través del seu món imaginari a la recerca de respostes i trobar records, mentre que la seva filla, Gemma, tracta de recuperar la fiança que havia compartit una vegada amb el seu pare en el món real. A mesura que s’han tornat més i més distants l’un de l’altre en els últims anys, i ara que hi ha més obstacles que els separen – el coma de Tom i la seva mort imminent – fan que la idea de Gemma estiga condemnada al fracàs. No obstant això, a través dels secrets més foscos de Tom, Gemma descobreix el camí que ha de seguir per trobar el seu pare.
Tot un encert des del meu punt de vista, i es que si d’alguna cosa anàvem coixejant els darrers anys és la falta de màgia que ens aporta un punt de vista més optimista del que ens envolta.

Descarrega el senzill “L’hora del Conte”

01 Storytime (Radio Edit)
02 Storytime
03 Storytime (Instrumental)
Amb la participació de l’ Orquestra Filharmònica de Londres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 17 =