Close
Música, Pólvora i Trons: Celtas Cortos, 40 de Abril

Música, Pólvora i Trons: Celtas Cortos, 40 de Abril

No he pogut resistir la tentació de penjar aquest també. Altre disc molt esperat després de tants anys….El nou disc de Celtas Cortos amb el Cifuentes!!!

Com sempre hi ha de tot, amb eixe toc celta que li donen amb els violins i  les gaites, i amb unes lletres sobre el desamor, les desventures… però amb el toc optimista i de “tornar-se a alçar” que sempre els ha caracteritzat.

Deixem de banda les dos primeres (que no estàn mal) i entrem en “Beni’s Reel” on deixen de banda el rock suau i entren amb unes guitarres distorsionades i amb la gaita i el violí portant festa en aquesta cançó instrumental… que ja hi havia ganes d’escoltar-los fent el que millor saben!

Després també “Quitarte la Ropa” és un rock mogut i eròtic amb tots els ingredients dels “celtas” de tota la vida (vaja any portem amb tant de grup tornant als inicis!)

El disc acaba amb “Amor al Vino”, una cançó dolçeta com el vi. Però per a que aburrir-vos més?

Baixeu-lo d’ací

INSTRUCCIONS PER BAIXAR-LO (Se m’han queixat que no es pot… 😉

PRIMER PAS:
Image Hosted by ImageShack.us


Omplim la casella amb les lletres que ens proporcionen els de Megaupload (en aquest cas HYA).

SEGON PAS:

Image Hosted by ImageShack.us
S’obrirà una nova pantalla, i tindrem que esperar-nos 45 segons per a baixar-lo gratuïtament. També pots elegir l’opció “Premium” si vols gastar-te euros i no esperar (no es molt recomanable).
Image Hosted by ImageShack.us
Finalment, després d’esperar 45 segons i prenem a “Free Download” ens sortirà automàticament aquesta finestra. Prenem a “Desar el fitxer” i el guardem al nostre ordinador!! Ja està!

Ara tenim 24 hores per escoltar-lo, i si ens agrada comprar-lo! Si no el tindrem que esborrar del nostre PC o contribuirem a la desaparició de la nostra benvolguda $GAE!!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =