Close
Música, Pólvora i Trons: B.B KING, One Kind Favour

Música, Pólvora i Trons: B.B KING, One Kind Favour

Ara que s’acosta el  “mal temps” (entre cometes, que ja cansava tanta calor) sempre m’apeteix escoltar música més obscura o més….mmm….no sé… Música de Tardor? Blues, Metal, Hard Rock…Inclús música que feia anys que no escoltava. Temps de nostàlgia musical amb la caiguda de les primeres fulles.

Un poc de blues? Per supost! Des del Vaughan fins a Gary Moore en la seua meravellosa època blues (els més puristes ho negaràn, ho se…pop-blues?) O el B.B King, que als seus 83 anys es permet traure un àlbum com aquest One Kind Favour, realment una joia! Rodejat de gent com Jim Keltner (John Lennon, Mick Jagger) o Nathan East (Clapton).

Amb més de 50 discos i 14 Grammys, King recupera clàssics del blues que l’han influenciat al llarg de la seua vida en aquest One Kind Favour. “See That My Grave Is Kept Clean” de Blind Lemon Jefferson, How Many More Years” de Howlin’ Wolf, i un total de 12 versions amb la veu i la guitarra  d’un dels grans mestres de la història de la música, que fa un gran homenatge als artistes que escoltava de petit al llarg del delta del Mississipi.

One Kind Favour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + four =