Close
MENTIDES I ACUDITS DEL PARTIT POPULAR AL 2007

MENTIDES I ACUDITS DEL PARTIT POPULAR AL 2007

Les situacions més irracionals, les mentides més divertides, les seues primeres manifestacions, les anècdotes, les protestes, gags d’Aznar. Desenes de situacions reals (a pesar de que semblen inventades per una ment malalta) d’aquesta colla de mafiosos, vinguts des de Gènova per a burla i beneplàcit dels nostres humoristes.

Des de la web "Los Genoveses" ens arriba el resum de l’any 2007 (més de 90 pàgines!) sobre la màfia que practica aquesta formació política d’ultra-dreta.

Frases i situacions que ja formen part de la història de la democràcia i de l’humor, en alguns casos amb les idees molt clares, com al seu nou eslògan, "las ideas claras": "EL PP EXPULSA A UN CANDIDATO DE ESTEPONA QUE ESCRIBIÓ "A MÁS PORCENTAJE FEMENINO, MÁS BOCAOS EN LA POLLA TOCAMOS" . Com veieu, les idees les tenen molt clares, o que li ho pregunten a la dona de Huelva: "UNA CONCEJAL DEL PP DE HUELVA DIMITE PARA NO SER "MUJER FLORERO"..

I en tema de corrupció, per a que parlar! "AGUIRRE ALEGA "INTERÉS GENERAL" PARA PONER UN GOLF EN PLENO MADRID" , la senyora Aguirre, que no arriba a fi de mes, demana un golf per interés general!! Que Déu ens ajude! Rajoy i Aguirre, que els pobres van a pa i aigua, i volen camps de golf! Xi ajudeu-los, que tenen fam!

I al País Valencià no es queden curts, ha segut un any profitós per a ells:"UNA SOCIEDAD DE LA GENERALITAT PAGÓ LOS SOBRECOSTES ILEGALES DE TERRA MÍTICA". Incrementant els seus ingressos:"EL LÍDER DEL PP EN CASTELLÓN, IMPUTADO POR DELITO FISCAL, CUADRUPLICA SU PATRIMONIO EN CINCO AÑOS". "FABRA GASTÓ EN 2004 EL DOBLE EN PAGAR PRÉSTAMOS DE LO QUE GANÓ", i la cosa continua, continua i continua. Les idees les tenen molt clares.

I per últim els ja mítics, com el de Rajoy: "MIRO MI CUENTA A FIN DE MES, TENGO LOS PROBLEMAS QUE TIENEN TODOS LOS CIUDADANOS", o el d’Aznar
"DÉJAME QUE BEBA TRANQUILAMENTE".

En total 138 acudits reals del partit popular en 90 pàgines, un document imprescindible per a qualsevol humorista. Podeu descarregar-lo en l’arxiu de baix, o visitar la web de Los Genoveses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + seven =