Close

L'Himne del Barça per Lax'n'Busto

Doncs he fet un vídeo amb el partit del Barça del dissabte passat (contra l’altre equip…jejej), i m’ha quedat prou bé (gràcies a la cançó de Lax’n’Busto, que converteixen un himne de futbol en un himne de rock!).

El vídeo ha estat fet 100% amb programari lliure, gastant el sistema operatiu Ubuntu, i amb el programari d’edició de vídeo Kdenlive. Per retallar el vídeo a trossos ho vaig fer des de la terminal d’Ubuntu utilitzant el programari mencoder.

Recorde que en un primer moment (farà ara un parell d’anys) l’edició de vídeo estava prou atrasada a GNU/Linux. Mes bé l’edició de vídeo similar a Pinnacle (129 €) o Adobe Premier(984,84 €!!) , ja que GNU/Linux té ferramentes d’edició avançada(no lineals) prou completes però també complicades d’utilitzar (no tan senzilles com aquest Kdenlive d’edició linear). Doncs bé, ara ja es una realitat, i un altre pas cap avant cap a la llibertat de programari!

Si voleu anar abandonant el programari privatiu, i entrant al mon lliure, pegueu-li una miradeta a la web del Ubuntu Catalan Team.

2 thoughts on “L'Himne del Barça per Lax'n'Busto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + twenty =