Close

Les 7 Edats del Rock (documental)

les set edats del rock[youtube http://www.youtube.com/watch?v=videoseries?list=PLEBFC92ECA9849821&hl=ca_ES]

NOTA: Hi ha algunes parts que estan bloquejades a tots els països, i altres que es poden veure únicament als Estats Units.  Ací hi ha una forma de saltar-se aquesta restricció. També vos deixe els enllaços per baixar-ho. Si tampoc podeu fer-ho, inclús podeu enviar-me un correu i veure que podem fer a webmestre[arrova]jordijuan.com

Documental que compren la història del Rock en set èpoques diferenciades i amb una durada de 6 hores (aproximadament): el naixement del rock, l’època del rock conceptual o “art rock”, el punk, el heavy metal, el rock de grans estadis, el rock alternatiu i finalment el rock independent, produida per la BBC i emesa per VH1 una mica retallada respecte a la versió original. Des del naixement del rock amb “Like a Rolling Stone” i les actuacions de Jimi Hendrix, fins a bandes més recents com Artic Monkeys o Coldplay, passant per la revolució punk i alternativa, i l’esclat del Heavy Metal i el Rock de grans estadis. Imprescindible.
Inclou entrevistes i actuacions amb els grans grups de totes les èpoques: Jimi Hendrix, John Mayall’s Blues Breakers, Cream, The Beatles, The Rolling Stones, The Yardbirds, The Who, Bob Dylan, Pink Floyd, Genesis, Roxy Music,Bowie, Velvet Underground, The Sex Pistols, The Ramones, Radiohead, Clash, The Buzzcocks, Talking Heads,The Slits ,Television, Patti SmithJohn Cale,The Damned, New York Dolls, Black Sabbath, Deep Purple, Metallica, Iron Maiden, Judas Priest, The Strokes, Ozzy Osbourne, Mötley Crüe, Bruce Springsteen, Queen, U2, Dire Straits, Police, Kiss, Led Zeppelin, Nirvana, Black Flag, R.E.M., The Pixies, Mudhoney, Hüsker Dü, The White Stripes,The Replacements, The Smiths, Blur, The Stone Roses, Oasis, The Libertines, Suede, Arctic Monkeys, Franz Ferdinand,  Coldplay (recomane visitar els enllaços)
 
Descarrega’l Mecanoscrit.cat (megaupload, cal registre)
Descarrega’l Totsrucs.cat (emule)
 Més info:
http://www.bbc.co.uk/music/sevenages/
Wikipedia: http://ves.cat/a3s1

2 thoughts on “Les 7 Edats del Rock (documental)

  1. fa unes setmanes em vaig baixar alfun video de les set edats del rock de youtube. Ara ho torno a provar i veig que no hi són, tú saps com ho podria solucionar?
    moltes gràcies.
    enric

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =