Close
L'ENSENYANÇA PÚBLICA MOR

L'ENSENYANÇA PÚBLICA MOR

Així és. Els 22.000 metres quadrats que ha donat l’ajuntament de Castalla per a la construcció d’un col.legi bilingüe privat es una mostra més de com volen acabar els del partit popular amb l’ensenyança pública.

Altra mostra es la subvenció pública del batxillerat privat que ha mobilitzat a tots els sindicats en la seva contra.La mort de l’ensenyança pública va apropant-se cada vegada més, mentre la gent espera amb impaciència la formula 1 de València. Barracons prefabricats inunden la geografia valenciana, i els polítics gasten euros amb l’ensenyança privada.

Però com sempre, ens ho pendrem amb un poc d’humor: He encontrat per internet la pàgina oficial del nou col.legi bilingüe de Castalla!!(CLICA PER A DESCARREGAR) Pel que es veu es el col.legi perfecte per als militants del partit popular!! Descarregueu-la i pegueu-li una miradeta, no te desperdici.

6 thoughts on “L'ENSENYANÇA PÚBLICA MOR

  1.      Em pareix indignant k es donen terrenys per a fer un col.legi bilingüe (damunt PRIVAT!!! ) i el nostre col.legi de tota la vida, el Rico Sapena, estiga literalment caiguent-se i sin un "duro" per reparar-ho….indignant

    P.D: pq us dedikeu a atacar a Jordi en els vostres comentaris i no ha argumentar PER A K COLLONS VOLEM UN COL.LEGI PÚBLIC ELS CASTELLUTS !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =