Close
L'ENQUESTA: QUINA IDEOLOGIA TENEN UNC?

L'ENQUESTA: QUINA IDEOLOGIA TENEN UNC?

L’enquesta sobre quina ideologia tenen Unitat Nacional Catalana podeu veure-la a l’esquerra.

La gent opina, amb un 52% dels vots, que la seva ideologia és d’extrema dreta. Les altres opcions (dreta,esquerra,centre…) han tingut un 10% cadascuna.

Podem fer-nos una idea de que és el que pensa la gent sobre aquest partit polític i la seva dubtosa manera d’aconseguir l’independència sense tenir en compte les lluites socials o de classe.

"Ser d’esquerres es difícil, però ser de dretes es molt pitjor…No sé si algú s’ha perdut per aquí" com deia Llach al disc de comiat. Aquesta gent ja fa temps que està perduda.

8 thoughts on “L'ENQUESTA: QUINA IDEOLOGIA TENEN UNC?

  1. EL NACIONALISME CATALÀ NO ÉS UNA IDEOLOGIA sinó una estratègia. Però tota estratègia implica un joc amb prioritats inalienables. Perdre això de vista és desertar de les nostres idees per arribar a qualsevol preu al poder. És assassinar tots els principis en nom de l’ambició forassenyada, com Macbeth, que per arribar a dalt de tot va haver de carregar-se tothom, fins que va veure com tanta sang vessada li passava factura. Allò que deia Groucho Marx ("senyora, jo tinc uns principis, i, si no li agraden, en tinc uns altres"), en el nostre cas passa per la liquidació de la nostra identitat lingüística…; Senyora, aquest país té uns principis i una llengua, i, si no li agraden, foti’s o busqui’n un altre.
    Melcior Comes / Escriptor

    Això que he deixat ací dalt ho he tret del la web d’Unitat,  els  articles venen  ressenyats a la part dreta de la pàgina quan s’obri. N’he triat un a l’atzar, i  potser aquest  perquè en sona el nom d’en Melcior Comes com a guanyador del premi Josep Pla amb una novel.la de trama encastada a la segona guerra mundial. Jo per la meua part, només dir-te, que si has trobat consol amb l’enquesta i els resultats exposats al teu blog, doncs, bon profit. Els fets són tossuts com la mateixa realitat i hi ha coses que només les cura el temps i el coneixement. Saragüellet (Alcoi)  

  2. Coneixes gent d’Unitat Nacional Catalana? Supose que no perquè els teus coneixements es reduiran al que has llegit al web o al que t’haurà conta algú que li ha dit tal, si vols posar-te en contacte amb nosaltres directament estarem encantats d’explicar-te la nostra estratègia en persona, sense ciberespais ni xuminaes.

    unitatvalencia@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *