Close
LA NIT DE LA FI DEL MÓN

LA NIT DE LA FI DEL MÓN

Avui l’Ànsar és notícia pel seu recolzament a l’energia nuclear (la més neta, segons ell) i per la seua creuada personal contra la teoria del canvi climàtic.

Aquest “senyor”  ja ha passat a la història com un autèntic imbècil pels seus comentaris a l’estil Bush (aquell del vi, “no sabia que no havia armas de destrucción masiva”, i ara aquest, i molts altres que la meua memòria ha tirat a la paperera de reciclatge, eixa que ell no gastarà….)

Ni energia nuclear, ni destrossar els pocs paratjes naturals que tenim (com la zona 14 i la 15, QUE TORNA A ESTAR AMENAÇADA!) posant aero-generadors. Hi ha que apostar per l’energia solar i altres energies alternatives, però les multinacionals i el capitalisme no ho permeten. Les grans multinacionals impedeixen el progrés i fomenten la nit de la fi del món.

“La nit de la fi del món”, gran documental de l’Iker Jiménez, que ens parla d’aquell 26 d’Abril de 1986, quan va començar la fi del món. Dividit en 12 parts a Youtube, i no apte per a persones sensibles.

Podeu descarregar el documental “La Nit de la fi del món”, ací

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 10 =