Close

Iron Maiden: En Vivo! (2012)

Iron Maiden: En Vivo! (2012)El proper 26 de Març ix a la venda aquest disc/vídeo en directe de la llegendària banda de Heavy Metal, Iron Maiden.

El mateix llistat de cançons que vàrem poder gaudir alguns privilegiats a Getafe el passat estiu, amb motiu de la gira “The Final Frontier World Tour”,  però gravat a Santiago de Xile, a l’estadi José Amalfitani, el 10 d’abril de 2011 davant de més de 50.000 persones.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7KV56kwxiHg]

S’inclouen cançons del darrer disc “The Final Frontier” (el disc més llarg publicat per la banda), com la introducció inicial “Satellite 15” i el senzill “The Final Frontier“, el tema “El Dorado“, basada en la febre de l’or i en les conseqüències (la crisi actual global), “The Talisman“, “Coming Home“, un emotiu cant de tornada a la seua terra Albion’s Land (Gran Bretanya),  i la més llarga, amb una durada d’11 minuts, “When the Wild Wind Blows” (la meua preferida!), basada en el film d’animació i el llibre When the Wind Blows, on es narra un atac nuclear soviètic al Regne Unit.

Un concert especial degut als problemes que ha tingut la banda amb determinats sectors radicals a Xile que els relacionen amb el satanisme (!!!) al 1992. Us imagineu que no deixaren tocar a Iron Maiden per el disc “The number of the Beast” a Europa??. No us podeu perdre aquest vídeo d’unes notícies aparegudes l’any 1992 a la televisió de Xile!  El més divertit de tot açò és que a la banda Iron Maiden hi ha gent obertament cristiana com Adrian Smith, a pesar de ser crítics amb l’església.

El concert també ens presenta un nou i gegantesc Eddie, que va ser transportat vía marítima en un enorme contenidor i que va aplegar a temps per aparèixer als últims concerts de la gira.  Ha estat filmat mitjançant 22 càmeres HD i una octocam (una càmera voladora).

Iron Maiden: En Vivo! (2012)
Bruce Dickinson pilota el ED FORCE ONE!!!

Com a regal, el documental de 88 minuts “Behind the Beast“, una pel·lícula casera d’alta qualitat, interessant i reveladora, que ens mostra el dia a dia d’Iron Maiden i el seu equip durant aquesta gira amb entrevistes, anècdotes i curiositats sobre el Boening 757 que pilota el cantant Bruce Dickinson (Fons de pantalla a l’enllaç!).

Vídeo que vaig gravar al Sonisphere de Getafe aquest estiu, dins de la giraThe Final Frontier World Tour!
Descarrega’l – Download
CD1:
01 – Satellite 15
02 – The Final Frontier
03 – El Dorado
04 – 2 Minutes To Midnight
05 – The Talisman
06 – Coming Home
07 – Dance Of Death
08 – The Trooper
09 – The Wicker Man
CD2:
01 – Blood Brothers
02 – When The Wild Wind Blows
03 – The Evil That Men Do
04 – Fear Of The Dark
05 – Iron Maiden
06 – The Number Of The Beast
07 – Hallowed Be Thy Name
08 – Running Free
Up the Irons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + thirteen =