Close
I NINGÚ FA RES

I NINGÚ FA RES

Altra vegada el partit impopular se li ha vist "el plumero". Quantes vegades més fan falta per a que la societat se n’adone? Realment patètic. Fan el mateix, i ningú fa res. Be, hi ha uns que fan alguna cosa: els del partit popular es dediquen a intentar guanyar vots a base de mentides i crispació, i els altres dediquen tot el seu temps a contestar les seves bobades.

 Els dos partits majoritaris es dediquen a barallar-se mentre tot queda per fer. I tornaran a guanyar una i altra vegada els mateixos…però fins quan? Ja va sent hora de acabar amb aquest bipartidisme que te dormida a tota la societat. Desperteu ja d’una vegada, i mireu al vostre voltant: Ells no faran res per nosaltres. Això si, camps de golf, urbanitzacions, Formula 1, Copa Amèrica i altres tonteries per a traure euros sempre li dediquen tot l’esforç possible.Per que no ho feu també per aconseguir la pau? Feixistes que vos cega el capital, obri els ulls que torna altra vegada el llop. Si invertireu 1/4 part del que invertiu en fer tonteries, quanta gent viuria millor i sense por. Vosaltres sou els terroristes, els que teniu l’oportunitat de fer alguna cosa, i vos quedeu a casa, en el vostre sofà d’uns quants milers d’euros, la vostra panoràmica, el vostre aire acondicionat i la vostra vergonya,  que ni la teniu ni la coneixeu, la deixeu al vostre xalet en Marina d’Or Ciudad de Vacaciones.

ETA torna a les armes… Però es que no estava clar? Pareix que si no ho diuen no vos entereu! Hem feia gràcia vorer a les noticies que ara la gent torna a mirar davall del cotxe, però es que abans no ho fèieu? Es que si no diuen que tornen a les armes( després de posar un cotxe bomba en desembre) no mireu davall del cotxe? El que deurien de fer es intentar solucionar el problema d’una vegada, però fent els crios no es pot solucionar res. Que si "tu eres tonto", "i tu más", aixó no funciona.

Aznar, Rajoy, ZP, Acebes, Zaplana, Pla (sense PV),Camps,Rita i tota aquesta gentola podríen retirar-se i deixar-nos descansar tranquilament. Que hem senta mal el dinar tots els dies, per favor, aneu-se’n a pendre pel cul. Ja m’he quedat tranquil. Si es que feu que la gent parle mal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *