Close
FIRMA CONTRA EL BOU EMBOLAT DE CASTALLA!

FIRMA CONTRA EL BOU EMBOLAT DE CASTALLA!

Ja se que està molt prop la “festa”, però així podem fer-nos una idea per a l’any que ve si es torna a repetir, que pensa la gent del poble sobre aquesta tradició que no te res a veure amb el nostre poble. Tenim que aconseguir que la gent conega aquesta tradició i totes les barbaritats que es fan. No podem consentir en aquest “poble tan modern” com va dir el nostre batlle, que encara visquem en plena edat mitjana…No creu, senyor alcalde? No vol un poble modern? Doncs maltractar animals prennent-li foc a les seues banyes per a que ho vejen grans i menuts, em pareix que no es molt modern, no?

Es plenarà la plaça? clar. Igual que si no haveren fet bou embolat, com molt bé han dit per el món virtual castellut.  Per a l’any que ve tenim que tindre a la gent millor informada sobre aquesta aberració de festa.

FIRMA ACI!!!!!!

1 thought on “FIRMA CONTRA EL BOU EMBOLAT DE CASTALLA!

  1. SABIEU QUE EL PALCO DE LA TRIBUNA NO CUMPLEIX AMB LA NORMATIVA DE SEGURETAT DE LA FESTA DE BOUS AL CARRER??
    Si si.. a vosaltres us han fet gastar-vos una pasta reformant palcos i us han cobrat per posar-los pero el senyor alcalde – eixe que diu que tot el que fa es sempre que siga legal- ha posat un palco amb tribuna dalt que no compleix ni de prop la normativa de seguretat.

    Ahora vas y lo cascas…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × one =