Close
ENTELÈKIA I PELLIKANA: CENSURATS ALTRA VEGADA

ENTELÈKIA I PELLIKANA: CENSURATS ALTRA VEGADA

Entelèkia i Pellikana han segut CENSURATS altra vegada a Castalla (i ja van dos!) per a que no pugen arribar les seues idees, els seus pensaments, la seua música, la seua i?lusió…cada nota, cada acord, cada melòdia…no arrivarà mai a ningú de Castalla mentre el Partit Popular seguisca en el poder. Així de clar, així de clar, així de clar…Per a que continuar mossegant-me la llengua? Per que continuar en aquesta gilipollada? Les coses son així, no fa falta amagar-les. Per a que continuar amb POR? Així de clar….POR. POR és el que em produeix la política del Partit Popular a Castalla…si una persona que ha guanyat el premi de Donya Sofia es capaç de xafar a la gent com està fent-ho aquesta persona, alguna cosa no funciona bé en la seua democràcia. Eixa democràcia que diuen que defenen tan bé. Eixa democràcia que defenen amb insistència, eixa Constitució que defén el dret a la Llibertat d’Expressió xafada per la seua política. XAFADA. XAFADA.

Ja no els val xafar a Enric Valor per la seua ideología, NO! Ja no els val canviar-li el nom a l’institut per a que no tinga el nom d’un escriptor nacionalista i d’esquerres…ara ja van a per els grups que tenen ideologia nacionalista i d’esquerres…Els dona igual mentre la seua forma de pensar siga la que predomine.
Així són les coses, i pot ser així les em contades. O pot ser no, per què la POR a la que em tenen sotmés les forçes polítiques locals són massa fortes. La constant CENSURA ideològica fa que et planteges moltes coses. De veritat val la pena contribuir a la seua democràcia i a la seua Constitució???? Si després et faràn coses que van en contra de La Constitució i de la Democràcia amb total impunitat!!!!!!!!!!!
…avui escric, pot ser per darrer cop, les tenebres envolten el meu cor….Avui t’escric des de la foscor de les nits…
Doncs això gent, que quan algú veu que tot per el que ha lluitat no val per res, tot pel que ha lluitat es converteix en fum , comença a plantejar-se les coses, o comença a pedre l’esperança en la societat. Jo ja fa temps que he perdut l’esperança en la llibertat d’expressió.
Que si, que res, que així queda tot….Adéu i fins sempre.
PD: Ostres tú, s’ha firmat com a Pellikana. Que sàpiga tot el món que açó està firmat com a KUKAT, el que passa és que com el bloc es diu Pellikana, es firma així automàticament…Xe quina cosa! Lo que té el món virutal!

4 thoughts on “ENTELÈKIA I PELLIKANA: CENSURATS ALTRA VEGADA

  1. Una vegada més, queda demostrat. La democracia, es la millor de les dictadures. Mai hem tingut llibertat, mai la tindrem.

  2. Una vegada més, queda demostrat. La democracia, es la millor de les dictadures. Mai hem tingut llibertat, mai la tindrem.

  3. açò no pot ser, ofegats ens tenen, per no pensar com ells, després que vajen predicant que si el dret aquest, que si l’altre…
    estem de dol

  4. açò no pot ser, ofegats ens tenen, per no pensar com ells, després que vajen predicant que si el dret aquest, que si l’altre…
    estem de dol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =