Close
ENRIC VALOR, UN CASTELLUT UNIVERSAL (2)

ENRIC VALOR, UN CASTELLUT UNIVERSAL (2)

Personalment estudie al món de la informàtica, i per això, aquestes lluites es fan amb mètodes informàtics. Cadascú amb el que sap.

No sé si coneixereu el PageRank o el posicionament en el Google. Google mostra els resultats depenent de molts factors: Depenent de la Infraestructura tecnològica (un bon servidor, una bona web, etc.) Altra és la importància social: quanta més gent enllace a la teva web, més importància tindrà per a Google. I això es pot utilitzar per a fer el famós Google Bombing (que els de Google van "solucionar" al gener passat) que consisteix en "bombardejar" una determinada paraula fins que s’associe amb alguna entitat o persona (SGAE o Acebes, per exemple). També es basa en els noms: Si busques una determinada paraula, i la teva web conté moltes vegades eixa paraula, Google et posarà més amunt.

I a mi que m’importa? Pensarà molta gent. Si! Això es pot utilitzar per a determinades lluites socials. A la web Antiblavers.info ja han fet alguna cosa semblant, posant totes les webs blaveres amb el domini .tk , i enllaçant-les cap a una web no blavera (antiblavers.info).

I això és el que vaig a fer jo ara. Però comencem amb l’inconvenient dels .tk, ja que no és un suport tecnològic de molta qualitat, tindrem que enllaçar moltes vegades les següents webs:

http://www.ajuntamentdecastalla.tk/
http://www.ayuntamientodecastalla.tk/
http://www.castalla.tk/
http://www.castallainternacional.tk/
http://www.feriasanisidrocastalla.tk/
http://www.foiacastalla.tk/
http://www.hotelescastalla.tk/
http://www.iescastalla.tk/
http://www.iesenricvalorcastalla.tk/
http://www.partidopopularcastalla.tk/
http://www.partitpopularcastalla.tk/
http://www.pisoscastalla.tk/
http://www.ppcastalla.tk/
http://www.restaurantescastalla.tk/

He fet les webs que més probabilitats tenien de ser buscades al google. Ara solament fa falta inserir aquests enllaços en el major nombre possible de blocs, webs, etcètera, per tal de que Google les posicione al cap damunt de la llista. Pots participar posant algun enllaç al teu blog, en algun post, o en qualsevol lloc de la xarxa (no fa falta posar-los tots,jeje).

Mai Enric Valor havia estat tan present a les webs castelludes! Contra la ignorància dels dirigents castelluts, posiciona a Enric Valor al capdavant del Google!! Que tot el món sàpiga qui era Enric Valor i on va néixer.

1 thought on “ENRIC VALOR, UN CASTELLUT UNIVERSAL (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =