Close
EL DISC DE LA SETMANA: QUEEN,ROCK MONTREAL

EL DISC DE LA SETMANA: QUEEN,ROCK MONTREAL

Enorme. Així és el "nou" disc dels de Londres. Un directe a Montreal on es recullen un grapat de les seves millors cançons, des de Bohemian Rhapsody fins a una versió del Jailhouse Rock d’Elvis.

El disc fou el primer que Queen gravaren en vídeo, i va eixir a la venda amb el nom de "We Will Rock YouYou", però aquest mes el tenim de nou a la venda amb una qualitat de vídeo i so excel.lent.

Després de sentir-lo, el primer que en ve al cap és: Pop? On és el Pop?És un disc totalment rock! Quina manera tenen els mitjans de comunicació de desprestigiar un dels grans del rock and roll amb l’absurda idea de que fan pop. Tal vegada tenen cançons més suaus, però l’energia que desprén la guitarra de Brian May i la veu inimitable de Freddy Mercury… Escoltes el primer tema, We Will Rock YouYou totalment accelerat, i el cor es posa a bategar a un ritme trepidant.

Mercury/May/Taylor, el trio de compositors que va revolucionar la història de la música. El dissabte farà 16 anys de la mort de Mercury, i ens regala aquest disc i un llegat musical incalculable.
 
Per a descarregar-lo, ací.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 6 =